Ultima oră
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League

VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 1-1. ”Şepcile roşii” au fost mai periculoase, dar nu au putut bifa trei puncte importante

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 14 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20919681/2/arg-ucj.jpg

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut în compania echipei FC Argeş, în etapa a XVIII-a din Superligă.

Pentru Universitatea Cluj a marcat Remacle (61), iar pentru FC Argeş a înscris Garita (18).

VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 1-1 (Remacle 61 / Garita 18), în direct pe Prima Sport 2 şi pe PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • ”U” Cluj: Gorcea - Vlădoiu, Piţian, D. Ispas, Briceag - Simion, I. Filip, Ov. Bic - Chipciu, Thiam, L. Fulop
  • FC Argeş: Straton - Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Jakolis - Meza Colli, Njike - Al. Işfan, Calcan, Donisa - Garita

Minutul 90+3: Fluier final! Partida se termină 1-1.

Minutul 61: GOL ”U”! La scurt timp după ce a fost introdus pe teren, Remacle egalează cu o lovitură de cap.

Minutul 45+3: Pauză! FC Argeş conduce cu 1-0.

Minutul 39: Filip îl găseşte nemarcat în careu pe Fulop. Atacantul trage elegant cu latul, dar zguduie bara.

Minutul 18: GOL FC Argeş! Oaspeţii deschid scorul la prima acţiune periculoasă. Işfan îl lansează pe Garita, care se desprinde elegant de lângă doi adversari şi înscrie dintr-un unghi foarte dificil.

Minutul 3: Straton respinge cu un procedeu de handbal execuţia foarte bună trimisă de Thiam.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------

Clujenii au sunt oscilanţi în rezultate în ultima vreme şi se află în partea de jos a clasamentului, pe locul 13. Neagoe a venit cu un suflu nou la echipă, atunci când l-a înlocuit pe Erik Lincar, dar nu poate face minuni. ”Şepcile roşii” vin după victoria din Cupa României, unde au învins CSM Alexandria cu 4-0, dar au pierdut la limită etapa trecută în faţa Craiovei, 1-0.

FC Argeş se află într-o situaţie asemănătoare cu cea a rivalilor lor din acestă rundă. Piteştenii l-au înlocuit pe Andrei Prepeliţă cu Marius Croitoru, dar debutul acestuia a fost unul de coşmar, FC Argeş pierzând 5-0 cu Sepsi. Ultimul meci al trupei lui Croitoru a fost egalul din Cupa României, 1-1 în faţa Chindiei Târgovişte. FC Argeş se află cu două locuri mai sus faţă de clujeni, la doar trei puncte.

În ultimele cinci dueluri dintre cele două, piteştenii au câştigat de trei ori, în timp ce două partide s-au încheiat la egalitate. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele