Ultima oră
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"

VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!

Superliga Publicat pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21062300/1/arg-ucj.jpg

Universitatea Cluj a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Argeş, în ultimul meci al etapei a cu numărul unu din play-out-ul Superligii. Echipa din Piteşti se află la al 15-lea meci consecutiv fără victorie în acest sezon.

VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0 (Remacle 45, Tescan 90+5), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • ”U” Cluj: Gorcea - Martic, Piţian, Miron, Chipciu - Remacle, G. Simion, I. Filip, Bic - J. Gomes, Thiam
  • FC Argeş: Micle - Dobrosavlevici, Turda, M. Constantin, Rizzi - Meza Colli, Njike - Tofan, Calcan, Koubemba - Garita

Minutul 90+7: Fluier final! Universitatea Cluj se impune cu 2-0!

Minutul 90+5: GOL ”U” Cluj! Defensiva gazdelor este prinsă pe picior greşit. Tescan profită de spaţiul creat şi marchează cu un şut la colţul lung.

Minutul 77: Calcan încearcă o reluare de generic de la distanţă, după ce a trecut elegant de un adversar. Gorcea se întinde şi respinge.

Minutul 63: Thiam păcăleşte doi adversari, dar trimite în braţele lui Micle.

Minutul 45+2: Pauză! ”U” Cluj conduce cu 1-0.

Minutul 45: GOL ”U” Cluj! Ardelenii păcălesc defensiva adversă, Chipciu scoate la Remacle, care marchează cu poarta goală. Reuşita a fost validată de VAR.

Minutul 37: Şansă mare irosită de cei de la Universitatea Cluj! Şutul lui Chipciu este respins de Turda, mingea ajunge la Remacle, dar Micle are o super intervenţie.

Minutul 33: Ardelenii cer henţ la o respingere în careu a lui Marius Constantin. VAR intervine, dar nu dictează lovitură de pedeapsă.

Minutul 24: Calcan prinde un şut în forţă din afara careului, mingea loveşte pământul, iar Gorcea prinde cu ceva emoţii.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------

”U” Cluj începe din partea de sus a play-out-ului, datorită rezultatelor bune din ultima vreme, ardelenii având doar un eşec în ultimele 7 meciuri, dar acela în derby-ul Clujului din ultima etapă a sezonului regulat, 4-0 în faţa CFR-ului. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău pare una dintre formaţiile care îşi propun să încheie play-out-ul fără emoţii legate de retrogradare.

De cealaltă parte, FC Argeş are mari emoţii în ceea ce priveşte retrogradarea, iar în acest moment se află pe poziţie de baraj, dar sosirea lui Bogdan Argeş Vintilă ar putea schimba faţa formaţiei piteştene. Cele două întâlniri din acest sezon, dintre cele două echipe s-au terminat cu un egal şi cu victoria lui FC Argeş. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele