Ultima oră
Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării
Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile” Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile”
Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene” Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene”
Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României
Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară
Atletico a învins Getafe, scor 3-0. Griezmann a marcat toate cele trei goluri Atletico a învins Getafe, scor 3-0. Griezmann a marcat toate cele trei goluri

VIDEO | ”U” Cluj - FC Hermannstadt 1-0. Anselmo aduce calificarea în minutul 90+2!

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21545089/2/fc-universitatea-cluj-afc-hermannstadt-cupa-romaniei-betano-sferturi-de-finala-03-04-2024.jpg

Universitatea Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a învins pe teren propriu, la limită, scor 1-0, pe FC Hermannstadt.

Pe Cluj Arena, gazdele au avut prima mare ocazie a meciului, în minutul 33, când Dan Nistor a trimis în bară cu un şut de la distanţă. După opt minute a venit şi replica sibienilor, care au avut şi ei o bară, la lovitura de cap a lui Ngoma.

Clujenii au reuşit să înscrie totuşi golul calificării în semifinale: portarul sibian Căbuz a respins lovitura de cap a lui Vali Gheorghe, iar Federico Anselmo a profitat.

VIDEO | ”U” Cluj - FC Hermannstadt 1-0 (Anselmo 90+2, în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start:

  • ”U Cluj: Gertmonas - Oancea, Piţian, Thalisson, Roger - Bic, Simion, Nistor - Chipciu (cpt.), D. Popa, Rus
  • Hermannstadt: Căbuz - Butean, I. Stoica, Bejan, Opruţ - N'Goma, Sota, Murgia - I. Stoica, D. Paraschiv, Neguţ

Minutul 90+5: Final de meci! ”U” Cluj se impune cu 1-0.

Minutul 90+2: GOL ”U” Cluj! Anselmo se demarcă şi reia cu capul. Căbuz a atins mingea, dar nu putut să o oprească.

Minutul 90: Anselmo preia spectaculos şi trimite cu efect puţin pe lângă poartă de la distanţă.

Minutul 51: Căbuz respinge cu emoţii şutul de la distanţă trimis de Rus.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 41: Bejan trimite cu capul de langă adversar în bară, după un corner.

Minutul 33: Un şut ce nu părea foarte periculos trimis de Nistor de la 20 de metri a lovit bara.

Minutul 29: Nistor trece de un adver, dar reia multe peste poartă din careu.

Minutul 25: Chipciu reia din forţă din marginea careului, dar nu prinde buturile.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

„U” Cluj a obţinut calificarea în sferturi din poziţia de lider al grupei B din care au mai făcut parte CFR Cluj, Rapid, CSA Steaua, Alexandria şi FC Botoşani. În campionat, clujenii se află pe primul loc în play-out, în care au reuşit să obţină 4 puncte după primele 2 etape.

De cealaltă parte, FC Hermannstadt a terminat pe locul secund într-o grupă din care au mai făcut parte Corvinul Hunedoara, Petrolul, Sepsi, Chindia şi Progresul Pecica. În Superliga, sibienii se află pe al 4-lea loc din play-out, la doar 2 „lungimi” de adversara sa de astăzi.

Cele două combatante s-au întâlnit de 11 ori de-a lungul timpului, „U” Cluj ieşind victorioasă de 7 ori, FC Hermannstadt de 2 ori, iar 2 partide s-au încheiat la egalitate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele