Ultima oră
Jucătorii de la Csikszereda au primă pentru promovarea în Superligă Jucătorii de la Csikszereda au primă pentru promovarea în Superligă
Handbal masculin | Deţinătoarea Cupei României, CSM Constanţa, se califică în finala competiţiei din 2024

Handbal masculin | Deţinătoarea Cupei României, CSM Constanţa, se califică în finala competiţiei din 2024
Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului

VIDEO | U. Cluj - FCSB, scor 0-0. Ardelenii încurcă locul 1 din SuperLiga

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 19 feb 2024
mail-share icon Email

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate, luni seara, pe teren propriu, scor 0-0, meciul cu gruparea bucureşteană FCSB, în ultimul meci al etapei a 26-a din Superligă. Confruntarea a fost LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

La Cluj, Gorcea a intervenit excelent la şutul lui Florinel Coman, în minutul 11, apoi portarul gazdelor a intervenit şi la lovitura liberă executată de Coman, în minutul 13.

Două minute mai târziu clujenii au primit penalti la intervenţia lui Lixandru asupra lui Nistor. Acelaşi Dan Nistor a executat lovitura de la 11 metri şi Târnovanu a respins în prima fază, mingea a ajuns tot la Nistor, care a şutat în colţul opus, însă Târnovanu a revenit şi a prins.

U. Cluj - FCSB, remiză albă pe Cluj Arena 

Până la pauză Alhassan a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 22, iar la cabine s-a intrat cu scor alb.

La reluare FCSB a pus presiune pe poarta gazdelor, dar nu a reuşit şă marcheze. Clujenii au echilibrat jocul şi l-au pus la încercare pe Târnovanu, dar scorul a rămas 0-0.

FCSB conduce în clasament cu 55 de puncte, având un avans de şapte puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund. Universitatea Cluj este pe locul 8, cu 34 de puncte.

  • U CLUJ: Gorcea - Chipciu, Masoero, Thallison, Roger - M. Rus (R. Silaghi 59), G. Simion (Doukoure 59), Bic (Fossati 85) - Nistor (V. Gheorghe 76) – Anselmo (F. Ilie 85), D. Popa. ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău
  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu (Antwi 46), Ngezana, Ov. Popescu, Radunovic - Lixandru, Şut, Alhassan (Luis Phelipe 46) - Oct. Popescu (Radaslavescu 76), Olaru, Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

U. Cluj – FCSB 0-0

Min. 90+4: Final de meci! 

Min. 64: Repriză echilibrată, ardelenii îi ţin în şah pe bucureşteni. 

Min. 46: Începe repriza a doua pe Cluj Arena. 

Min. 45+2: Se termină prima repriză. Ultima şansă aparţine FCSB-ului, prin acelaşi Florinel Coman, dar trage destul de slab, de la aproximativ 22 de metri, din lovitură liberă. Gorcea prinde fără probleme.

Min. 16: Nistor ratează! Târnovanu îl blochează în două rânduri.

Min. 15: Penalty pentru U. Cluj! Lixandru îl faultează pe Nistor în careu, arbitrul arată punctul cu var.

Min. 13: FCSB, două mari ocazii prin Florinel Coman. Prima dată trage, în urma unei acţiuni, de la 16 metri, dar portarul Gorcea parează în corner. Apoi, în urma unei lovituri libere de la aproximativ 20 de metri, lateral dreapta, acelaşi Gorcea scoate de la colţul scurt şi respinge în corner.

Min. 1: Începe partida de pe Cluj Arena. Stadionul e plin. 


UPDATE: La Cluj sunt aşteptaţi peste 600 de fani ai FCSB-ului. Dat fiind faptul că bucureştenii par mai aproape ca niciodată de titlu, un comunicat a fost emis pe una din paginile echipei dedicate suporterilor, astfel că sunt şanse mari ca sectorul oaspeţilor de pe Cluj Arena să fie plin. 


"U" Cluj - FCSB, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1

Echipele probabile:

  • ”U” Cluj: Iliev - Masoero, Mitrea, Piţian - Chipciu, Bic, Pănoiu, Roger - Nistor - V. Gheorghe, D. Popa
  • Rezerve: Gorcea, Thalisson, Silaghi, Chirilă, Oancea, Anselmo, F. Ilie, Chinteş, G. Simion, Doukoure, Fossati, Roger
  •  
  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Şut, Olaru, Alhassan – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman
  • Rezerve: A. Vlad, Panţîru, Antwi, Radaslavescu, M. Toma, Ov. Popescu, Luis Phelipe, Pandele, Manolache, Laszlo

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Partida este una extrem de dificilă pentru ardeleni. Deşi FCSB are probleme de lot, "U" Cluj este a doua cea mai slabă echipă din Superligă pe teren propriu, în vreme ce bucureştenii sunt cei mai buni în partidele disputate în deplasare.

În tur, scorul a fost 2-2. Golurile au fost marcate de Dawa (minutul 8) şi Şut (minutul 39), respectiv Nistor (minutul 26) şi Mitrea (minutul 88).

Ultima partidă directă dintre cele două disputată pe Cluj Arena este de tristă amintire pentru FCSB. Atunci, "U" Cluj a învins cu 2-1, iar Nicolae Dică şi-a dat demisia imediat după fluierul final.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele