Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

VIDEO ǀ ”U” Cluj - FCU Craiova 1-3. Chiţu face recital, iar oltenii obţin un succes fără emoţii

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21087324/1/u-craiova-1948-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-03-02-2023.jpg

FCU Craiova a întrecut sâmbătă, în deplasare, formaţia ”U” Cluj, scor 3-1, în etapa a treia din play-out-ul Superligii. Atacantul Chiţu a reuşit un ”hat-trick”.

Oltenii au început în forţă partida de la Mediaş şi în minutul 7 conducea cu 2-0. Chiţu a deschis scorul în minutul 5, din pasa lui Asamoah, iar în minutul 7 tot Chiţu a înscris din centrarea lui Miron. Scorul a fost majorat în minutul 27, de acelaşi Chiţu, de această dată profitând de o pasă a lui Bauza.

 În minutul 53 clujeanul Miron a fost eliminat pentru un fault la Bahassa, după ce arbitrul Iulian Călin a consultat sistemul VAR. Scorul final a fost stabilit în minutul 90, când Duarte a trimis în propria poartă.

VIDEO ǀ ”U” Cluj - FCU Craiova 1-3 (Chiţu 5, 7, 27), pe Prima Sport 1 şi online, pe PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • ”U” Cluj: Gorcea - Martic, Miron, Ispas, Chipciu - Remacle, Simion, Bic, Nistor - Thiam, Gomes
  • FCU Craiova: Gurău - Negru, Duarte, Henriques, Mascarenhas - Albu, Asamoah - Piccolomo, Bauza, Bahassa - Chiţu

Minutul 90+4: Final de meci! FCU Craiova se impune cu 3-1.

Minutul 90+1: GOL Universitatea Cluj! Duarte respinge nefericit în proprie poartă.

Minutul 50: Miron intră tare la Bahassa. În primă fază vede cartonaşul galben, dar decizia este întoarsă la VAR, iar jucătorul Universităţii Cluj este eliminat.

Minutul 45+1: Pauză! FCU Craiova conduce cu 3-0.

Minutul 27: GOL FCU Craiova! Apărarea gazdelor cedează din nou, iar Chiţu înscrie din nou, de data aceasta la capătul unui contraatac.

Minutul 7: GOL FCU Craiova! Eroare incredibilă în apărarea ardelenilor, care se încurcă la o fază banală. Chiţu este pe fază şi reuşeşte ”dubla”.

Minutul 5: GOL FCU Craiova! Chiţu este perfect lansat şi deschide scorul din interiorul careului.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------

FC U Craiova 1948 a pierdut locul de lider în play-out. Echipa lui Adrian Mititelu este pe locul secund, cu 23 de puncte. Oltenii traversează o formă mai slabă, după ce au ratat calificarea în play-off, iar marţi, au fost eliminaţi din Cupa României. 

În tabăra opusă, Universitatea Cluj vrea să evite retrogradarea. Echipa lui Neluţu Sabău ocupă locul 5 în play-out, cu 20 de puncte. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri