Ultima oră
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea

VIDEO | "U" Cluj - FCU Craiova 2-1. ”Şepcile roşii” fac un joc solid şi urcă pe loc de play-off

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 3 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21405921/2/fc-universitatea-cluj-fcu-1948-craiova-fotbal-club-sa-superliga-superbet-3-12-2023.jpg

Universitatea Cluj a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCU Craiova, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii.

Gazdele au deschis scorul în minutul 18, prin Ianis Stoica, şi au mai avut o ocazie mare în minutul 25, la Daniel Popa. În minutul 38 Compagnucci a centrat şi Bahassa a egalat cu un şut din careu, iar la pauză s-a intrat cu scorul de1-1.

Clujenii s-au desprins în minutul 53, când Chipciu a trimis o pasă foarte bună, Daniel Popa a preluat şi l-a învins pe Gurău. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea clujenilor, care au urcat pe loc de play-off, 6, cu 26 de puncte. FCU Craiova este a 14-a în Superligă, cu 18 puncte.

VIDEO | "U" Cluj - FCU Craiova 2-1 (Stoica 19, Popa 53 / Bahassa 38), în direct pe Prima Sport 2! Echipele de start:

  • ”U” Cluj: Iliev - Oancea, Masoero, Mitrea, Vătăjelu - Chipciu, G. Simion, Doukoure, I. Stoica - Nistor - D. Popa
  • FCU Craiova: Gurău - Compagnucci, Lacroix, D. Henriques, Padula - V. Achim, Van Durmen - Chiţu, Bauza, Bahassa - Blănuţă

Minutul 90+4: Final de meci! ”U” Cluj se impune cu 2-1.

Minutul 53: GOL ”U” Cluj! Popa reia din întoarcere de lângă un adversar şi trimite sub transversală. Pasa decisivă a venit de la Chipciu.

Minutul 45+2: Pauză! Este 1-1.

Minutul 38: GOL FCU Craiova! Bahassa este liber pe 10 metri şi reia o minge centrată din flanc.

Minutul 18: GOL ”U” Cluj”! Nistor bate un corner, Masoero reia cu capul, însă Gurău respinge spectaculos. Ianis Stoica apare de la bara a doua şi reia.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------

"U" Cluj are, până acum, un sezon cu mult peste aşteptări. Ardelenii ocupă poziţia a şaptea înaintea duelului de astăzi, la doar două puncte de locul şase, care asigură prezenţa în play-off. Totuşi, echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău are prestaţii diametral opuse în funcţie de terenul pe care evoluează.

Acasă, "U" Cluj a înregistrat în acest sezon doar o victorie şi se află pe locul 14 în clasamentul partidelor desfăşurate pe teren propriu. În schimb, în deplasare situaţia este total diferită, doar FCSB fiind deasupra ardelenilor.

FCU Craiova are un sezon mult sub aşteptări până în acest moment. Dacă în sezonul trecut au jucat în play-off-ul pentru calificarea în Conference, oltenii se află acum doar pe locul 14, cu 18 puncte strânse în 17 etape.

În partida tur dintre cele două am avut parte de un adevărat spectacol. "U" Cluj s-a impus la Craiova cu scorul de 3-4.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele