Ultima oră
Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea” Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea”
Golgheterul Corvinului a semnat în Superliga! ”Cu condiţia să poată pleca dacă primeşte o ofertă mai bună” Golgheterul Corvinului a semnat în Superliga! ”Cu condiţia să poată pleca dacă primeşte o ofertă mai bună”
Sezon peste aşteptări la Mioveni. Constantin Schumacher speră să dea lovitura. ”Jucătorii mei trebuie să se autodepăşească” Sezon peste aşteptări la Mioveni. Constantin Schumacher speră să dea lovitura. ”Jucătorii mei trebuie să se autodepăşească”
FIFA va propune instituirea de sancţiuni obligatorii pentru combaterea rasismului FIFA va propune instituirea de sancţiuni obligatorii pentru combaterea rasismului
Cristi Balaj, propus la o rivală a CFR-ului: "Este compatibil cu patronul" Cristi Balaj, propus la o rivală a CFR-ului: "Este compatibil cu patronul"
”Mereu mă voi duce îmbrăcat militar când va câştiga Steaua campionatul”. Ilie Năstase a venit cu replica pentru Florin Talpan ”Mereu mă voi duce îmbrăcat militar când va câştiga Steaua campionatul”. Ilie Năstase a venit cu replica pentru Florin Talpan

VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 0-2. S-a terminat ”partida de 24 de ore”

Superliga Publicat pe 4 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21303619/9/ploua.png

Poli Iaşi a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Universitatea Cluj, în etapa a opta a Superligii. Meciul a început duminică, dar a fost întrerupt în minutul 54, din cauza ploii torenţiale.

Golurile meciului au fost marcate de Alin Roman, în minutele 55 şi 90+3.

Jocul a fost oprit duminică deoarece terenul de pe Cluj Arena a devenit impracticabil, din cauza ploii torenţiale.


”U” Cluj - Poli Iaşi 0-2 (Roman 55, 90+3), în direct pe Pirma Sport 2 şi PrimaPlay.ro

Echipele de start: 

  • U Cluj: Gorcea - Oancea, Miron, Mitrea, Vătăjelu - I. Stoica, Bic, Nistor, Chipciu - D. Popa, Popadiuc
    Rezerve: Iliev - Piţian, Chinteş, Perianu, Hofman, Calcan, Tescan, G. Simion, V. Gheorghe
  • Poli Iaşi: Ailenei - Martac, Fl. Ilie, Samayoa, R. Ispas - R. Ion, A. Roman, Garobbio, Jatoba - A. Gheorghiţă, L. Phelipe
    Rezerve: Jankov, Tincu,  Belu, Vaşvari, Sg. Buş, Ştefanovici, Itu, R. Ion, Katanec

Min. 90+5: Final de meci! 

Min. 90+3: GOOOL Poli Iaşi! Alin Roman face dubla şi duce scorul la 2-0. Punctează cu un şut din careu, pe jos.

Min. 55: GOOOL Poli Iaşi! Moldovenii deschid scorul prin Roman! 

UPDATE: Se reia partida de pe Cluj Arena! 

Min. 54: Se opreşte din nou partida din cauza terenului impreacticabil.

Min. 46: S-a reluat partida!

Min. 46: Jocul a fost întrerupt din cauza ploii torenţiale!

Min. 45+4: Final de primă repriză!

Min. 45+1: Ocazie mare a ”Şepcilor Roşii”! Popa a primit de la Nistor şi a încercat să îl surprindă pe Ailenei cu un şut din afara careului, dar portarul a fost pe fază şi a respins.

Min. 32: ”U” Cluj a fost aproape să deschidă scorul! Popa i-a întors mingea lui Nistor, iar şutul acestuia cu latul este parat de Ailenei.

Min. 30: Ocazie mare pentru ”U” Cluj! Nistor a bătut bine lovitura liberă, dar lovitura de cap a lui Chipciu trece puţin peste poartă.

Min. 27: Ocazie mare pentru Poli Iaşi! Gheorghiţă a reluat din foarfecă o minge centrată de pe partea dreaptă, dar execuţia sa s-a dus pe lângă poartă.

Min. 2: Prima ocazie a partidei îi aparţine lui Poli Iaşi! Robert Ion trage slab dintr-o poziţie excelentă, iar mingea ajunge în braţele lui Gorcea.

Min. 1: A început partida!

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele