Ultima oră
VIDEO | Tottenham - Manchester City 0-2! Victorie importantă pentru trupa lui Guardiola! Drăguşin a fost integralist şi a avut o prestaţie solidă VIDEO | Tottenham - Manchester City 0-2! Victorie importantă pentru trupa lui Guardiola! Drăguşin a fost integralist şi a avut o prestaţie solidă
Antrenorul Marcelo Gallardo va pleca de la Al-Ittihad Antrenorul Marcelo Gallardo va pleca de la Al-Ittihad
VIDEO | Zidul Drăguşin! Românul a intervenit fabulos cu capul la şutul trimis de Bernardo Silva VIDEO | Zidul Drăguşin! Românul a intervenit fabulos cu capul la şutul trimis de Bernardo Silva
VIDEO | A încercat să intre în istorie! Ianis Hagi a vrut să îi dea gol lui Real Madrid de la mijlocul terenului VIDEO | A încercat să intre în istorie! Ianis Hagi a vrut să îi dea gol lui Real Madrid de la mijlocul terenului
VIDEO | UBT Cluj - CSM Oradea 74-69. Campioana în exerciţiu mai face un pas spre un nou titlu VIDEO | UBT Cluj - CSM Oradea 74-69. Campioana în exerciţiu mai face un pas spre un nou titlu
VIDEO | Real Madrid - Alaves, 5-0! Recital oferit de elevii lui Carlo Ancelotti! Ianis Hagi, prestaţie solidă VIDEO | Real Madrid - Alaves, 5-0! Recital oferit de elevii lui Carlo Ancelotti! Ianis Hagi, prestaţie solidă

VIDEO | ”U” Cluj – Rapid 0-3. Giuleştenii, prestaţie solidă împotriva ”şepcilor roşii”

U Cluj Publicat pe 23 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21263784/3/fc-universitatea-cluj-fc-rapid-superliga-superbet-23-07-2023.jpg

Rapid a câştigat în deplasare, scor 3-0, contra celor de la Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a doua a Superligii.

În prima repriză de la Mediaş, partida a fost una echilibrată. Rapid a avut cea mai mare ocazie de gol în minutul 40, când Funsho Bamgboye a primit de la Dugandzic, dar a trimis direct în braţele lui Gorcea. Giuleşteni au deschis totuşi scorul, în minutul 45, prin Dugandzic, şut deviat de la marginea careului.

Repriză secundă a început cu marea ocazie a lui Cîrjan. Acesta a primit de la Funsho Bamgboye, a intrat în careu şi a încercat să îl dribleze pe Gorcea, care i-a suflat balonul.

În minutul 62 Vătăjelu a trimis în propria poartă un balon centrat de pe stânga şi bucureştenii conduceau cu 2-0. Chipciu a trimis în bară, în minutul 68, dar golul a venit tot în poarta gazdelor. Papeau a înscris în minutul 72 stabilind scorul final.

VIDEO | ”U” Cluj – Rapid 0-3 (Dugandzic 45, Vătăjelu 62-autogol, Papeau 72)

Echipele de start:

  • ”U” Cluj: Gorcea - Dimitrov, Miron, Mitrea, Vătăjelu - Bic, Bordeianu - Chipciu (cpt.), Nistor, I. Stoica - Popadiuc
  • Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, I. Cristea, Braun - Oaidă, Albu, Papeau - Bamgboye, Dudgandzic, Cîrjan

Minutul 72: GOL Rapid! Braun centrează, mingea este respinsă doar până la Papeau, care duce scorul la 3-0.

Minutul 62: GOL Rapid! După o fază fixă, Vătăjelu încearcă să respingă, dar din câţiva metri marchează încredibil în proprie poartă.

Minutul 51: Bamgboye reia din diagonală peste poartă.

Minutul 45+3: Pauză! Rapid conduce cu 1-0.

Minutul 45: GOL Rapid! Dugandzic înscrie cu un şut din marginea careului. Mingea a fost uşor deviată şi astfel Gorcea a fost păcălit.

Minutul 40: Şansă mare pentru Rapid! Bamgboye şutează din întoarcere puţin pe lângă poartă.

Minutul 32: Chipciu trage în forţă de la distanţă, dar Moldovan prinde fără emoţii.

Minutul 9: La o fază fixă, Popadiuc deviază până la Chipciu, care din câţiva metri nu prinde cadrul porţii.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

Ambele formaţii au debutat cu remiză în prima rundă, în noua stagiune de primă divizie. Ardelenii au făcut 1-1 pe terenul formaţiei Petrolul, iar Rapid a remizat cu Sepsi, acasă, în Giuleşti, scor 0-0.

Ultima confruntare dintre adversarele din această seară a avut loc în ianuarie, în sezonul regular, când se termina 0-0 confruntarea de la Cluj. Anterior, cele două s-au întâlnit în decembrie 2022, în Cupa României, tot la Cluj, scor 0-0.

Florin Niţă nu mai ajunge la U. Cluj

Florin Niţă nu va reveni în SuperLiga României! Din păcate pentru Universitatea Cluj, portarul nu a dat curs propunerii de a semna cu ardelenii, în ciuda datelor contractuale bune pentru fotbalul de la noi. El a decis să aştepte altă ofertă, probabil din afara ţării, poate chiar din Cehia, unde a evoluat în ultimele sezoane.

Fotbalistul a mai fost la două echipe din campionatul Românei până acum, Concordia Chiajna (iulie 2007 - iulie 2013) şi FCSB (iulie 2013 - ianuarie 2018). De la ”roş-albaştrii” a plecat la Sparta Praga în ianuarie 2018, în schimbul sumei de 1,35 de milioane de euro.

Rapid vrea să cedeze un jucător în SuperLigă

Andrei Ciobanu (25 de ani) nu intră în planurile lui Cristiano Bergodi. Fostul component al naţionalei U21 ar putea ajunge la FC Hermannstadt sau Poli Iaşi. Un impediment este salariul său: 8.000 de euro, sumă mare pentru cele două formaţii.

Soarta lui Ciobanu la Rapid a părut de ceva timp pecetluită. Acesta nu a jucat deloc în amicalele de vară şi nu a fost în lot în prima etapă, în remiza cu Sepsi, scor 0-0.

Născut la Bârlad, Andrei a crescut la Academia lui Gheorghe Hagi, debutând în Liga 1 în 2016, în partida Viitorul Constanţa – Astra.

Ciobi a evoluat pentru naţionala U21 la Campionatul European din 2019, atunci când România s-a calificat în semifinalele competiţiei, dar şi pentru naţionala olimpică, unde a bifat toate cele trei partide ale formaţiei U23 din grupe.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele