Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | ”U” Cluj - Sepsi 0-1. Rondon a decis meciul de pe Cluj Arena

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 22 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20819958/3/2a.jpg

Sepsi OSK a învins Universitatea Cluj, scor 1-0, în direct la Prima Sport 2, şi a urcat, cel puţin pentru moment, pe locul al treilea în SuperLiga României. Singurul gol al meciului pe care Sebastian Colţescu l-a oprit în prima repriză din cauza scandărilor rasiste a fost marcat de Mario Rondon, în minutul 52.
 
Cu ceva mai mult entuziasm din partea clujenilor, prima jumătate a reprizei a fost cât se poate de echilibrată, iar momentele tensionate au început odată cu scandările xenofobe venite dinspre Peluza Şepcilor Roşii. Pentru că fanii nu s-au potolit, Sebastian Colţescu a ordonat o pauză de zece minute, apoi, la reluare, Chipciu (39) şi Aganovic (40) au avut cele mai mari şanse. După o ocazie a lui Bic (47), Aganovic şi Rondon au purtat un contraatac inspirat, iar venezueleanul (52) a marcat pentru 1-0.
 
Scor care a rămas pe tabelă şi la final, chiar dacă Mitrea (61), Boiciuc (74), Achahbar (83), Dimitrov (84) şi Bălan (90+3) au ratat şanse mari, iar Păun a fost eliminat în prelungiri.
 
După 1-0 pe Cluj Arena, Sepsi ajunge la zece puncte dintr-un maxim posibil de 18, suficient pentru a prinde ultima treaptă a podiumului. Problemele lui Lincar, în schimb, sunt din ce în ce mai mari: doar două puncte în primele şase etape şi golaveraj 4-9.

U. Cluj - Sepsi OSK 0-1 (Rondon 52)

  • U. Cluj: Gorcea - Romeo, F. Ilie, D. Ispas, Pârvulescu - Bic, Pires, I. Filip - Chipciu, A. Bălan, Ely Fernandes
  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Mitrea, Ninaj, R. Iapas - J. Rodriguez, N. Păun, Aganovic - Bărbuţ, Rondon, I. Gheorghe
Minutul 90+3: Mare ocazie ratată de Bălan! Liber la 11 metri, vârful gazdelor trage peste şi iroseşte ultima şansă a unui meci în care el şi colegii lui au fost foarte neinspiraţi.



Minutul 90+1: Sepsi rămâne în zece! Nicolae Păun face un fault dur la mijlocul terenului, vede al doilea cartonaş galben din partea lui Colţescu şi pleacă la cabine ceva mai devreme decât restul fotbaliştilor de pe teren.
 

Minutul 87: BARĂ SEPSI! Dimitrov intră bine în careu, trage tare la colţul scurt, dar are ghinion şi niereşte doar bara.




Minutul 83: Şansă bună irosită de oaspeţi. Tudorie pleacă de la limita ofsaidului, e blocat, apoi îl găseşte pe Achahbar, care ratează şutul din poziţie exccelentă de gol.



Minutul 74: Niczuly, excelent! Pasa lui Remacle e preluată bine de Boiciuc, internaţionalul moldovean intră bine din preluare, dar Niczuly iese la timp şi blochează.



Minutul 72: Niczuly iese excelent şi respinge centrarea lui Chipciu.

Minutul 61: Ocazie a gazdelor. Mitrea se demarcă bine pe colţul lung, reia cu capul, dar Gorcea are un reflex bun şi respinge cu piciorul.



Minutul 52: GOL SEPSI! Aganovic îl lasă singur cu portarul pe Rondon, iar sud-americanul transformă în gol pasa excelentă primită.



Minutul 47: Şansă a gazdelor! Filip centrează bine, Bic reia cu capul, iar Niczuly e nevoit să respingă de sub bara transversală. Plasa porţii cade victimă şi jucătorii lui U Cluj sunt nevoiţi să o repare.



Minutul 46: S-a reluat repriza a doua.

Minutul 45+1: Pauză!

Minutul 40:
Aganovic semnează primul moment ofensiv al oaspeţilor, dar şutul său se duce pe direcţia lui Gorcea, care reţine.



Minutul 39: Chipciu apare la finalizare, după centrarea lui Romeo, dar nici el nu prinde poarta.



Minutul 34: Filip apare la centrarea din corner a lui Pârvulescu, dar trimite din nou pe lângă poartă.

Minutul 27: Meciul s-a reluat, după scurta pauză provocată de fanii gazdelor.

Minutul 27: Meci întrerupt! Sebastian Colţescu trimite cele două echipe la cabine pentru aproximativ zece minute, motivul invocat fiind scandările xenofobe ale ultraşilor Universităţii Cluj.



Minutul 20: Găsit în careu de Filip, Bălan încearcă şutul cu stângul, însă ratează ţinta.

Minutul 10: Ioan Filip încearcă un şut de la 30 de metri, dar trimite peste poartă.

17:00: Start joc în Ardeal.

”U” Cluj a avut un start de campionat foarte bun, obţinând două egaluri cu FCSB şi U. Craiova, dar a continuat cu trei înfrângeri şi a adunat până în acest moment doar două puncte. Echipa antrenată de Eric Linkar are neapărată nevoie de puncte, pentru că în momentul de faţă se află pe penultimul loc în campionat.

De cealaltă parte Sepsi a fost eliminată din cupele europene, dar se află pe poziţia a şaptea în SupreLiga, cu 7 puncte adunate. Până în acest moment echipa lui Cristiano Bergodi a reuşit o victorie şi patru rezultate de egalitate. Anul acesta covăsnenii şi-au setat obiectivul de a ajunge în play-off, iar odată cu eliminarea din Conference League se pot concentra pe campionat.

Cele două formaţii nu s-au mai întâlnit până acum şi cu siguranţă duelul dintre ele va fi unul interesant.+

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele