Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

VIDEO ǀ ”U” Cluj strică revenirea lui Mircea Rednic şi va juca finala Cupei României contra celor de la Sepsi

Cupa României Publicat pe 27 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21105841/1/uta-u-cluj.jpg

Universitatea Cluj a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia UTA Arad şi s-a calificat în finala Cupei României.

Arădenii au avut un gol înscris de Postolachi şi anulat pentru fault în atac, în minutul 15. În minutul 34 arbitrul Horia Mladinovici a dictat penalti după consultarea VAR, la un fault al lui Ubbink la Remacle. Dan Nistor a executat şi a înscris în minutul 41. A fost singurul şut pe poartă al echipei clujene

Formaţia din Cluj s-a calificat în finala Cupei României, care se va disputa la Sibiu, iar ca adversară o va avea pe Sepsi Sf. Gheorghe.

După ce arbitrul Horia Mladinovici a fluierat finalul partidei s-au produs incidente între jucătorii celor două echipe, iar Chipciu a primit al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu.

VIDEO ǀ ”U” Cluj - UTA Arad 1-0 (Nistor 41-penalty), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • ”U” Cluj: Gorcea - Oancea, Martic, Piţian, Goranov - Bic, G. Simion - Chipciu, Remacle, Nistor - Thiam
  • UTA: Fl. Iacob - Vukcevic, Benga, Chindriş, Aly - Roger, P. Anton, Ubbink - R. Pop, Postolachi, Otele

Minutul 90+5: Universitatea Cluj se impune cu 1-0 şi va juca finala Cupei contra lui Sepsi.

Minutul 73: Ubbink trage în forţă de la 25 de metri, Gorcea se întinde serios şi respinge în corner.

Minutul 48: Şansă mare irosită de UTA! Ubbink trimite din afara careului puţin pe lângă poartă.

Minutul 45+7: Pauză! ”U” Cluj conduce cu 1-0.

Minutul 37: GOL ”U” Cluj! După consultarea VAR, arbitrul dictează penalty, după un contact între Ubbink şi Remacle. Nistor transformă fără emoţii.

Minutul 27: Remacle trage din afara careului, iar mingea trece puţin pe lângă poartă.

Minutul 15: Miron greşeşte nepermis de lângă Postolachi care pătrunde şi înscrie cu un şut frumos din careu. VAR intervine, iar reuşita este anulată pentru fault în atac.

Minutul 10: Şansă mare pentru UTA! Otele trage din cădere din câţive metri pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------

Ardelenii lui Ioan Ovidiu Sabău au învins, la Sibiu, FC Hermannstadt, cu scorul de 2-1. De partea cealaltă, trupa pregătită de Mircea Rednic, numit recent în funcţie, a trecut de FC U Craiova, la Arad, cu scorul de 1-0.

Cele două adversare din această seară s-au întâlnit recent, în play-out-ul SuperLigii României, la începutul lunii aprilie, la Arad. A învins UTA, scor 2-0. Anterior s-au întâlnit în decembrie 2022, în returul sezonului regular, pe Cluj Arena, iar partida s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

În campionat, înaintea confruntării de azi, Universitatea Cluj a câştigat duelul cu CS Mioveni, de pe teren propriu, scor 1-0, iar UTA a cedat pe terenul Chindiei Târgovişte, scor 1-2.

Mircea Rednic, la primul meci pe banca echipei UTA

Tehnicianul Laszlo Balint şi-a reziliat contractul cu UTA Arad, a anunţat clubul arădean marţi dimineaţă, care a precizat că noul antrenor va fi Mircea Rednic.

Schimbarea de antrenori a fost anunţată de clubul arădean la un interval de câteva minute.

"Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Mircea Rednic, care va prelua banca tehnică a echipei UTA începând de astăzi, contractul întinzându-se până la sfârşitul sezonului 2023-2024. Îţi mulţumim domnului Rednic – fotbalist şi antrenor cu rezultate deosebite pe plan naţional şi internaţional – că a acceptat această provocare, îi dorim mult succes în realizarea obiectivelor. Mircea Rednic va fi prezentat astăzi!", a subliniat clubul arădean.

Dacă ”Puriul” nu ar fi acceptat să preia echipa, UTA avea pe listă alte nume cu experienţă în fotbalul românesc: Ionuţ Badea, Mihai Teja sau Nicolae Constantin.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele