Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO | U. Craiova - Farul Constanţa 4-1! Trupa lui Gică Hagi încheie sezonul surclasată de olteni

Superliga Publicat pe 20 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20709634/14/universitatea-craiova-farul-constanta-play-off-liga-1-casa-pariurilor-20-05-2022.jpg

Formaţia Universitatea Craiova a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a zecea, ultima a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

Au marcat Roguljic 21’, Vlădoiu 24’, Baiaram 54’ şi Ivan 90’+3 pentru învingători, respectiv Betancor 27’ pentru învinşi.

Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu, Găman. M. Constantin, Căpăţînă (Vătăjelu 46’) – Vînă (Ivan 46’), Nistor (Mateiu 46’), Roguljic (Sala 46’) – Cîmpanu (Danciu 79’), Koljic, Baiaram. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Farul: Aioani – Dussaut (Popescu 60’), Larie (Birzu 73’), Artean, De Nooijer – Ciobanu (Radaslavescu 46’), Nedelcu, Grameni (Borza 60’) – Pitu, Jefte, Sali (Moldoveanu 46’). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaş galben: / Dussaut 52’

Arbitri: Iulian Dima – Valentin Avram, Bogdan Gheorghe – Ionuţ Coza

Observator: Adrian Comănescu

Partida FCSB – CFR Cluj se va disputa duminică, de la ora 21:30, iar confruntarea FC Argeş – FC Voluntari este programată luni, la ora 20:30.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 57 de puncte, 2. FCSB – 53, 3. Universitatea Craiova – 48, 4. FC Voluntari – 32, 5. Farul – 32, 6. FC Argeş – 27.

U. Craiova - Farul Constanţa 4-1 (Roguljic 21, Vlădoiu 24, Baiaram 54, Ivan 90 + 3 / Jefte 27)

Echipele de start:

  • CS Universitatea Craiova: Lazar - Şt. Vlădoiu, V. Găman. M. Constantin, Căpăţînă - Vînă, Nistor, Roguljic - Cîmpanu, Koljic, Baiaram
  • Rezerve: Pigliacelli - Papp, Vătăjelu, Conte, Ov. Bic, Mateiu, Danciu, Sala, A. Ivan
  • Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
  •  
  • Farul: Aioani - Dussaut, Larie, Artean, De Nooijer - A. Ciobanu, D. Nedelcu, Grameni - Pitu, Jefte, E. Sali
  • Rezerve: Brănescu - Borza, Rădăslăvescu, A. Petre, N. Popescu, R. Moldoveanu, A. Georgescu, Bodişteanu, Bîrzu
  • Antrenor: Gică Hagi

Min. 90 + 4: Fluier final! CSU Craiova învinge Farul cu 4-1!

Min. 90 + 3: GOL CSU Craiova! Andrei Ivan luftează iniţial, însă reuşeşte a doua oară să marcheze din voleu.

Min. 54: GOL CSU Craiova! Koljic îi întoarce mingea în careu lui Baiaram, care îl execută cu sânge rece pe Aioani, cu o execuţie imparabilă la vinclu. 

Min. 50: Ocazie pentru Farul! Grameni îi pasează lui Jefte Betancor, care singur cu portarul, dar cu adversar lângă, finalizează neinspirat pe lângă poartă.

  

Min. 47: Ocazie pentru Farul! Artean trimite din şase metri peste poarta apărată de Lazar. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 2: La pauză CSU Craiova conduce Farul cu 2-1!

Min. 45 + 1: Bară pentru Farul! Larie trimite din câţiva metri în transversală, mingea ajunge la Nedelcu, care trimite cu capul peste poartă. 

Min. 32: Posibilă fază de cartonaş roşu pentru Dussaut, la o intrare în situaţie de ultim apărător.

Min. 27: GOL Farul! Jefte Betancor finalizează simplu în faţa lui Aioani. Mingea a ajuns la el la o fază de cascadorii râsului. Marius Constantin a degajat în faţa lui Nistor, iar din Nistor a ricoşat balonul la Betancor.

Min. 24: GOL CSU Craiova! Vlădoiu înscrie cu poarta goală din pasa lui Baiaram, dublând astfel avantajul oltenilor. 

Min. 21: GOL CSU Craiova! Roguljic deschide scorul printr-un voleu superb de la marginea careului oaspeţilor. 

Min. 19: Ocazie pentru CSU Craiova! Koljic îi pasează lui Baiaram, care loveşte bara exterioară a porţii apărate de Aioani. 

Min. 16: Ocazie pentru Farul! Pitu reuşeşte un dribling frumos în careu, însă execuţia sa este modestă, direct în braţele lui Lazar.

Min. 10: Ocazie pentru Farul! Dussaut îi aşază mingea pe cap lui Jefte Betancor, însă golgheterul dâmboviţenilor nu poate să înscrie din câţiva metri. 

Min. 7: Ocazie pentru CSU Craiova! Şutul lui Koljic din afara careului este deviat de Artean în corner nu departe de poarta apărată de Aioani. 

Min. 4: Ocazie mare pentru Farul! Enes Sali ajunge cu noroc singur cu Lazar din pasa lui Pitu, dar şutează direct în figura portarului, care se menţine pe picioare şi evită deschiderea scorului. 

Min. 1: A început meciul!


Partida U. Craiova - Farul Constanţa, din ultima etapă a play-off-ului, va începe de la ora 20:30 şi poate fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi ocupă poziţia a 5-a în play-off şi se află la egalitate de puncte cu FC Voluntari, echipa de pe locul 4. Farul nu se a avut cel mai bun an, reuşind să câştige doar 2 partide în play-off şi are şanse minime să se impună pe ”Ion Oblemenco”.

De cealaltă parte, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf traversează o perioadă extrem de slabă, şi are 3 înfrângeri consecutive în ultimele 5 meciuri. Oltenii se află pe locul 3, poziţie pe care o vor ocupa la finalul sezonului, indiferent de rezultatul din această partidă.

Universitatea Craiova conduce la capitolul meciuri directe câştigate, în acest sezon are 3 victorii în faţa constănţenilor şi îşi doreşte să încheie campionatul cu o victorie în faţa propriilor suporteri.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele