Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid

VIDEO | U. Craiova – FC Botoşani 1-0. Oltenii se impun cu un gol marcat în ultimul minut

CS Universitatea Craiova Publicat pe 29 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20838400/5/universitatea-craiova-fc-botosani-superliga-superbet-29-08-2022.jpg

Formaţia Universitatea Craiova a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, în ultimul meci din etapa a şaptea a Superligii. Pentru botoşăneni este primul eşec din acest sezon.

Golul a fost marcat de Creţu, în minutul 90+3.


U. Craiova - FC Botoşani, 1-0 (Creţu A. 90+3')

Echipele de start:

  • CSU Craiova: Lazar - Mitrea, Găman, Papp - Căpăţînă, Screciu, Nistor, Bancu - Vînă, Markovic, Baiaram
  • Rezerve: L. Popescu - Martic, Al. Creţu, Vătăjelu, Mateiu, Rivaldinho, Ivan, Koljic, Hanca
  •  
  • FC Botoşani: Pap - Sno, Dican, Boli, Ţigănaşu - Ivanov, Sylla, Shahaf - Mailat, Camara, Dragu
  • Rezerve: Ureche - Şeroni, Perianu, Mussis, E. Florescu, Petkovski, Grubac, Tisdell, G. David

Min. 90+3: Gol marcat de U. Craiova, Mitrea îi trimite lui Creţu, iar mijlocaşul trimite un şut din afara careului şi înscrie.

Min. 90: Vor fi 5 minute de prelungiri!

Min. 84: Ocazie mare pentru olteni, Creţu primeşte o pasă bună în careu, dar şutul său este blocat de apărarea botoşănenilor.

Min. 82: Schimbare la FC Botoşani, iese Ivanoc şi intră Mussis.

Min. 78: Dublă schimbare la U. Craiova ies Markovic şi Nistor şi intră Ivan şi Creţu.

Min. 75: Dublă schimbare la moldoveni, ies Ţigănaşu şi Mailat şi intră Şeroni şi Grubac.

Min. 68: Mateiu vede cartonaşul galben.

Min. 67: Dublă schimbare la U. Craiova, ies Screciu şi Vînă şi intră Koljic şi Mateiu.

Min. 62: Dublă schimbare la FC Botoşani, ies Camara şi Shahaf şi Tisdell şi Florescu.

Min. 61: Ocazie mare pentru olteni, Bancu trimite în faţa porţii, iar mingea ajunge la Baiarm, care ratează complet lovitura de cap dintr-o poziţie bună.

Min. 47: Ocazie bună pentru U. Craiova, Dan Nistor îi trimite lui Vînă, care are un şut bun, dar moale, iar Pap reţine în doi timpi.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45+1: Final de primă repriză!

Min. 33: Cartonaş galben văzut de Pap.

Min. 23: Screciu vede şi el cartonaşul galben!

Min. 14: Sylla vede cartonaşul galben.

Min. 8: Ocazie imensă pentru U. Craiova, fundaşul lui FC Botoşani trimite o mingea total aiurea, la Baiaram, care înaintează cu mingea la picior şi este foarte aproape să înscrie, dar se opune bara porţii apărate de Pap.

Min. 1: A început partida! 

_________________________________________________________________________________________________________________________

La patru zile după ce a ratat dramatic calificarea în grupele Conference League, pierzând la penalty-uri returul dublei manşe cu Hapoel Beer Sheva, echipa lui Mirel Rădoi se întoarce în faţa propriilor fani pentru partida cu FC Botoşani, adversar care, în trecutul apropiat, i-a creat mari probleme.
 
Până la barajul european de anul trecut, câştigat de olteni cu 2-0, FC Botoşani avea o serie de două egaluri şi două victorii în faţa oltenilor, cele două succese venind chiar pe "Ion Oblemenco".
 
Înaintea partidei, FC Botoşani ocupă locul al patrulea, cu 11 puncte strânse în primele cinci etape, perioadă în care trupa lui Mihai Teja nu a suferit nicio înfrângere, strângând trei victorii şi două rezultate de egalitate. De cealaltă parte, Craiova a jucat tot cinci meciuri, a câştigat ultimele două, a remizat în două şi a pierdut una, adunând opt puncte.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri