Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ U. Craiova - FCSB 0-1! Mamut a adus cu călcâiul golul care poate decide campionatul. Gazdele au avut două bare şi un gol anulat

CS Universitatea Craiova Publicat pe 8 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20696255/13/universitatea-craiova-fcsb-play-off-liga-1-casa-pariurilor-8-05-2022.jpg

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

Golul a fost marcat de Mamut, în minutul 86.

0-1, min. 86: Mamut a înscris spectaculos cu călcâiul, după o centrare a lui Radunovic.

În minutul 72, un gol al lui Koljic a fost anulat pentru ofsaid.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu (Vlădoiu 82'), Papp, M. Constantin, Bancu – Screciu (Căpăţînă 74'), Al. Creţu – Gustavo (Roguljic 82'), Baiaram (Cîmpanu 74'), A. Ivan – Markovic (Koljic 57'). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Şut, Fl. Tănase – Cordea (Edjouma 59'), Fl. Coman (Stoica 37', Mamut 85'), Oc. Popescu (Dumiter 84'). Antrenor: Anton Petrea.

Cartonaşe galbene: Gustavo 56' / Radunovic 11', Olaru 90'+6

Arbitri: Istvan Kovacs – Vasile Marinescu, Ovidiu Artene – Adrian Viorel Cojocaru

Observatori: Cristian Nica, Eduard Alexandru

Sâmbătă, Farul a remizat acasă cu FC Voluntari, scor 1-1, şi CFR Cluj a învins în deplasare FC Argeş, scor 6-0.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 54 de puncte, 2. FCSB – 52, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 31, 5. Farul – 29, 6. FC Argeş – 27.

U. Craiova - FCSB 0-1 (Mamut 86), LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro, ACUM

Echipele de start: 

  • U. Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Papp, Constantin, Bancu - Screciu, A. Creţu - Gustavo, Baiaram, A. Ivan - Markovic
    Rezerve: Lazar, Găman, Vlădoiu, Capăţână, Nistor, Vînă, Roguljic, Cîmpanu, Koljic
    Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic - Olaru, Şut, Fl. Tănase - Cordea, Fl. Coman, Oct. Popescu
    Rezerve:  A. Vlad, Dumiter, Edjouma, I. Stoica, V. Gheorghe, Oaidă, Mamut, Vinicius, Şerban
    Antrenor: Anton Petrea

Min. 90 + 6: Fluier final! FCSB învinge CSU Craiova cu 1-0 şi revine la 2 puncte în spatele liderei CFR Cluj.

Min. 90 + 4: Bară pentru CSU Craiova! Căpăţînă este aproape să înscrie şi el, tot printr-o deviere subtilă cu călcâiul.

Min. 86: GOL FCSB! Ivan Mamut transformă cu călcâiul centrarea lui Radunovic!

Min. 84: Dublă schimbare la FCSB: ies Oct. Popescu şi Ianis Stoica, intră Mamut şi Dumiter.

Min. 81: Schimbare la CSU Craiova: iese Vătăjelu, intră Vlădoiu.

Min. 74: Dublă schimbare la CSU Craiova: ies Screciu şi Baiaram, intră Căpăţână şi Câmpanu.

Min. 72: Ocazie pentru FCSB! Şutul lui Darius Olaru este reţinut fără probleme de Pigliacelli.

Min. 72: GOL anulat pentru Craiova! Koljic marchează pentru CSU Craiova, însă reuşita sa cu capul este anulată corect pe motiv de osfaid. 

Min. 59: Schimbare la FCSB: Edjouma îl înlocuieşte pe Cordea. 

Min. 57: Schimbare la CSU Craiova: iese Markovic, intră Koljic.

Min. 56: Ocazie pentru FCSB! Câţiva centimetri i-au lipsit lui Ianis Stoica să ajungă la balonul care ar fi putut consemna deschiderea scorului.

Min. 55: Gustavo primeşte cartonaşul galben pentru un fault la Octavian Popescu.

Min. 54: Ocazie pentru CSU Craiova! Andrei Miron o salvează pe FCSB de la deschiderea scorului pentru olteni. 

Min. 49: Bară pentru CSU Craiova! Baiaram trimite în stâlpul stâng al porţii apărate de Târnovanu din voleu, din poziţie centrală, de la aproximativ 20 de metri.  

Min. 46: Ocazie pentru FCSB! Lovitura de cap a lui Iulian Cristea nu îi dă emoţii foarte mari lui Pigliacelli.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 3: La pauză scorul primei reprize este 0-0!

Min. 45 + 2: Ocazie pentru CSU Craiova! Markovic reia mult peste poarta apărată de Târnovanu de la aproximativ 20 de metri din poziţie centrală. 

Min. 45 + 1: Ocazie pentru FCSB! Ianis Stoica se demarcă bine la o pasă a lui Octavian Popescu, însă şutul său nu este la fel de inspirat. 

Min. 45: Ocazie pentru CSU Craiova! Markovic reia slab cu capul centrarea din rabona trimisă de Andrei Ivan. 

Min. 44: Ocazie pentru FCSB! Andrei Cordea reia slab spre poartă, după o acţiune superbă individuală a extremei roş-albastre. 

Min. 41: Fază de meci pentru FCSB! Şutul lui Ovidiu Popescu prea moale este respins uşor de defensiva oltenilor. 

Min. 37: Schimbare la FCSB: iese Florinel Coman, intră Ianis Stoica. 

Min. 30: Ocazie pentru CSU Craiova! Nicuşor Bancu îl driblează pe Andrei Cordea şi îşi face mingea pentru şut, însă execuţia sa se duce peste poarta apărată de Târnovanu.

Min. 22: Ocazie pentru CSU Craiova la primul şut pe poartă al oltenilor! Vătăjelu îl driblează pe Octavian Popescu, însă alege un şut la colţul scurt în locul unei centrări. Târnovanu a reţinut balonul cu mici emoţii în doi timpi. 

Min. 11: Radunovic (FCSB) este avertizat de Istvan Kovacs pentru o intrare dură la Gustavo (CSU Craiova). Este primul cartonaş galben al partidei. 

Min. 10: Primul şut către poarta FCSB! Alexandru Creţu trimite de la circa 30 de metri către poarta lui Târnovanu. Execuţia sa este aproape de ţintă, însă portarul roş-albaştrilor a fost pe direcţia mingii. 

Min. 9: Primul şut pe spaţiul porţii aparţine FCSB! Florin Tănase trage puternic de la aproximativ 25 de metri, însă pe direcţia lui Pigliacelli, care reţine fără probleme în doi timpi. 

Min. 1:  A început meciul!


Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a 8-a a play-off-ului din Casa Liga 1, se joacă în această seară, de la ora 19:30, şi e LIVE pe Prima Sport 1 şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro. În turul play-off-ului, pe Arena Naţională, scorul a fost 2-0 pentru olteni.

Universitatea Craiova vine după două victorii la rând în campionat, 4-0 cu FC Argeş şi 1-0 cu FC Voluntari, în timp ce FCSB vine după patru succese la rând. Chiar după confrunarea din tur cu oltenii n-au mai făcut nici măcar o remiză bucureştenii, trecând de FC Voluntari, CFR Cluj, Farul şi FC Argeş.

U. Craiova e pe locul 3 în play-off, cu 45 de puncte, în timp ce FCSB e pe poziţia a 2-a, cu 49 de puncte.

Echipele probabile:

  • U. Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Papp, V. Găman, Bancu, Screciu, A. Creţu, Gustavo, Baiaram, A. Ivan, Markovic.
  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic, Olaru, Şut, Fl. Tănase, Cordea, Fl. Coman, Oct. Popescu.

U. Craiova e gata de derby-ul cu FCSB! Screciu revine, Baiaram şi Constantin au trecut peste problemele fizice

Laurenţiu Reghecampf poate ataca meciul cu FCSB (duminică, 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro) cu efectivul aproape complet. Vladimir Screciu (22 de ani) şi Ştefan Baiaram (19 ani) au trecut peste probleme fizice şi se vor afla în echipa de start, în timp ce veteranul Marius Constantin are şi el şanse mari să se afle în lot.

Screciu, fotbalist căruia Reghe i-a acordat multă încredere în acest sezon, a acuzat probleme încă dinaintea meciului cu FC Voluntari (1-0), partidă în care a fost menajat din cauza unei entezite a unuia dintre ligamente. Perioada de pauză i-a prins bine fostului fotbalist de la Gent, care s-a refăcut complet şi, conform gsp.ro, va putea fi folosit din primul minut al derby-ului din Bănie.

Ştefan Baiaram, care a terminat accidentat meciul cu FC Voluntari după o talpă pusă de Gabi Tamaş, a trecut şi el peste problema la piciorul drept şi, la fel ca Screciu, va fi în echipa de start.

În cazul lui Marius Constantin apare singurul semn de întrebare. Stoperul are o problemă la gambă, dar procesul de recuperare merge bine şi fostul rapidist e văzut cu şanse mari să facă parte din lotul pentru meciul cu FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri