Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | ”U” Craiova – ”U” Cluj 1-0. Oltenii lui Rădoi obţin o victorie muncită

CS Universitatea Craiova Publicat pe 5 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20908599/2/universitatea-craiova-universitatea-cluj-superliga-superbet-5-11-2022.jpg

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, echipa Universitatea Cluj, scor 1-0, într-un meci al etapei a 17-a din Superliga.

În minutul 25, arbitrul Iulian Călin a acordat penalti după ce a consultat VAR, în urma unui fault al lui Briceag la Baiaram, în careul clujenilor. A executat Mitrea, dar portarul Plamen Iliev a respins.

Craiova a reuşit să înscrie în minutul 60, când Alexandru Creţu a reluat în plasă, cu o lovitură de cap, centrarea lui Bancu.

VIDEO | ”U” Craiova – ”U” Cluj 1-0 (Creţu 60), pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: Lazar - Vătăjelu, Papp, Mitrea, Screciu, N. Bancu - Al. Creţu, Căpăţînă, Nistor - Rivaldinho, Baiaram
  • ”U” Cluj: Iliev - Chipciu, Piţian, D. Ispas, Briceag - G. Simion, I. Filip - L. Fulop, Ov. Bic, Horşia - Thiam

Minutul 90+5: Fluier final! Universitatea Craiova se impune cu 1-0.

Minutul 90+4: Chipciu vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat.

Minutul 78: Markovic preia foarte bine, dar şutează puţin pe lângă poartă.

Minutul 60: GOL Universitatea Craiova! Eforturile oltenilor sunt răsplătite. Nistor centrează din flanc, iar Creţu marchează cu capul.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 29: Ratare colosală a lui Rivaldinho. Brazilianul Craiovei nu a putut marca din 2 metri cu aproape toată poarta goală, după o respingere a lui Iliev.

Minutul 27: Briceag îl faultează pe Baiaram în careu. Centralul dictează penalty după consultarea VAR. Iliev reuşeşte să apere execuţia lui Mitrea.

Minutul 19: Creţu scoate foarte bine la Baiaram, care însă trimite moale în braţele portarului din poziţie foarte bună.

Minutul 13: Creţu încearcă un şut din prima din interiorul careului, dar nu loveşte bine mingea. Execuţia sa a trecut pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------

Oltenii au trecut de Sepsi, în deplasare, scor 1-0, pe când ardelenii au învins FCSB, pe teren propriu, cu scorul de 2-1. Diferenţa de puncte dintre ele este de 10 puncte, Universitatea Craiova fiind la începutul rundei pe locul 4, cu 27 de puncte, iar Universitatea Cluj pe 11, cu 17 puncte.

În ultimul meci direct, din turul sezonului regular actual, din runda a 2-a, din Ardeal, scorul a fost egal, 1-1, după ce Universitatea Cluj a condus.

În ultimele cinci partide din SuperLigă, U. Cluj a adunat şapte puncte, iar oltenii tot şapte puncte.

Eugen Neagoe nu concepe să vină la FCSB. ”Vorbeşte multe, ştiţi cum este el!”

Marţi la prânz, Gigi Becali a recunoscut că se gândeşte la Ilie Poenaru şi Andrei Prepeliţă pentru postul de antrenor al FCSB-ului, dar în cărţi s-ar fi aflat şi Marius Croitoru dacă era liber de contract şi nu semna zilele trecute cu FC Argeş.

În mod cert, FCSB va avea un antrenor până la jocul de duminică din SuperLigă. S-a vehiculat surprinzător şi numele lui Eugen Neagoe, tehnicianul care a aplicat eşecul ce i-a fost fatal lui Nicolae Dică. Antrenorul celor de la Universitatea Cluj a oferit o scurtă reacţie pe acest subiect.

”Gigi vorbeşte multe, ştiţi cum este el! Eu tocmai am terminat antrenamentul cu jucătorii. Sunt aici, lângă ei, nu pot să vorbesc mai multe”, a spus Eugen Neagoe, pentru cei de la ProSport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri