Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

VIDEO ǀ UBT Cluj, a cincea înfrângere în grupele 7 Days EuroCup, în deplasare cu Prometey

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 14 dec 2022
mail-share icon Email

Campioana la baschet masculin U Banca Transilvania Cluj a fost învinsă miercuri, la Riga, de formaţia ucraineană Prometey, în grupa A din 7 Days EuroCup. Este a cincea înfrângere şi cea mai drastică pentru U BT Cluj în opt etape.

U BT Cluj a pierdut cu scorul de 82-105 (57-51), în faţa a doar câteva sute de spectatori, având în vedere că Prometey joacă meciurile de ”acasă” la Riga, din cauza războiului din ţara natală. La acest scor, ambele echipe au încheiat partida cu jucătorii tineri din lot, iar pentru U BT au evoluat Roschnafsky şi Lăpuşte.



Principalii marcatori ai partidei au fost Balvin şi Kennedy, câte 23 puncte, pentru Prometey, respectiv Richard 19 şi Meindl 17.

În etapa a VIII-a s-a mai jucat meciul Bursaspor - Lietkabelis Panevezys 75-69, iar miercuri mai sunt programate ratiopaharm Ulm - JL Bourg, Cedevita - Germani Brescia, Joventut Badalona - Umana Reyer Veneţia.

În primele meciuri din grupa A, U BT Cluj a obţinut rezultatele: 85-88 cu JL Bourg en Bresse, 94-76 cu Cedevita Olimpija Ljubljana, 80-85 cu Umana Reyer Veneţia, 84-89 cu Lietkabelis Panevezys, 91-86 cu Germani Brescia, 80-95 cu Frutti Extra Bursaspor şi 98-82 cu Joventut Badalona. După opt etape în grupa A, campioana României rămâne cu 10 puncte în clasament.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele