Ultima oră
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | UBT Cluj - Bursaspor, ora 19:30, în direct pe Prima Sport 2. Ardelenii vor să ofere un cadou frumos de 8 Martie

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 8 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21046900/1/ubt-eurocup.jpg

UBT Cluj începe aventura în ultima parte a grupelor 7 Days EuroCup. Ardelenii sunt obligaţi să câştige pe teren propriu, contra turcilor de la Bursaspor. Partida este miercuri, de la ora 19:30, în direct pe Prima Sport 2.

Formaţia lui Mihai Silvăşan este pe locul 9 în grupă, cu 4 victorii şi 10 înfrângeri, iar viitori adversari sunt pe 7, cu un palmares de 7 victorii şi 7 eşecuri.

Primele 8 echipe din grupă se califică în faza play-off-ului, cei de la UBT au nevoie de victorie miercuri, pentru a mai spera la calificare.

Eşec clar etapa trecută

Campioana la baschet masculin ”U” Banca Transilvania Cluj a fost învinsă în deplasare, de formaţia italiană Germani Brescia, scor 103-84 (42-38), în etapa a XIV-a din 7 Days Eurocup.

Principalii marcatori ai partidei au fost Kasey 17 puncte şi Jones 14, pentru U BT Cluj, respectiv Della Valle 22, pentru gazde.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele