Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | UBT Cluj, prima finalisă a Cupei României la baschet. Succes fără emoţii cu SCM Craiova

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 13 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21017235/1/ubtr.jpg

Campioana la baschet masculin ”U” Banca Transilvania Cluj este prima finalistă a Cupei României, după ce a învins luni, la Turneul Final8 de la Constanţa, formaţia SCM Craiova. În a doua semifinală se confruntă Athletic Constanţa - CSM Oradea.

U BT Cluj s-a impus în partida cu SCMU Craiova, cu scorul de 88-64 (43-28). Principalii marcatori ai partidei au fost Richard, cu 18 puncte, pentru U BT Cluj, respectiv Blaj-Voinescu 14, pentru SCMU Craiova.

De la ora 20.00 va avea loc cea de-a doua semifinală, între Athletic Constanţa şi CSM Oradea.

CSO Voluntari, deţinătoarea trofeului, a fost eliminată în sferturile competiţiei, rezultatele meciurilor din această fază fiind: ”U” BT Cluj - SCM Timişoara 76-56, CSO Voluntari - SCMU Craiova 70-72, Athletic Constanţa - Rapid Bucureşti 94-84 (după două reprize de prelungiri) şi CSM Oradea - FC Argeş Piteşti 89-78.

Finala Cupei României este programată miercuri, 15 februarie, de la ora 19.00, între câştigătoarele din semifinale.

În 2022, trofeul a fost câştigat de vicecampioana CSO Voluntari, după finala cu SCM Craiova.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele