Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

VIDEO | UBT Cluj - Ulm, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1. Campioana României la baschet termină anul cu un meci de gală

Baschet Publicat pe 21 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20957653/1/ubt-brescia.jpg

Campioana României la baschet, UBT Cluj-Napoca vrea să păstreze seria excelentă de pe teren propriu în 7 Days EuroCup la baschet masculin. În Ardeal vin nemţii de la Ulm. Partida se vede de la ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1.

Formaţia lui Mihai Silvăşan este pe 8, ultima poziţie care asigură calificarea din grupe, în timp ce adversarii de marţi sunt o poziţie mai jos.

Eşec dur etapa trecută

Campioana la baschet masculin U Banca Transilvania Cluj a fost învinsă miercuri, la Riga, de formaţia ucraineană Prometey, în grupa A din 7 Days EuroCup. Este a cincea înfrângere şi cea mai drastică pentru U BT Cluj în opt etape.

U BT Cluj a pierdut cu scorul de 82-105 (57-51), în faţa a doar câteva sute de spectatori, având în vedere că Prometey joacă meciurile de ”acasă” la Riga, din cauza războiului din ţara natală. La acest scor, ambele echipe au încheiat partida cu jucătorii tineri din lot, iar pentru U BT au evoluat Roschnafsky şi Lăpuşte.

 



 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele