adplus-dvertising
Ultima oră
Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles
FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general

VIDEO | UEFA deschide o ”anchetă independentă” după incidentele de la finala Ligii Campionilor

Champions League Publicat pe 31 mai 2022
mail-share icon Email

UEFA a anunţat, luni seară, deschiderea unei "anchete independente" privind incidentele de la finala Ligii Campionilor de pe Stade de France, scrie lequipe.fr.

Ca răspuns la incidentele care au avut loc sâmbătă lângă Stade de France, UEFA a anunţat luni într-un comunicat de presă „o anchetă independentă asupra evenimentelor din jurul finalei Ligii Campionilor”. Organismul european menţionase iniţial pur şi simplu "miile de bilete contrafăcute” care blocau "turnicheţii de pe marginea tribunelor rezervate celor de la Liverpool”.

UEFA promite că va "examina luarea deciziilor, responsabilităţile şi comportamentul tuturor părţilor implicate în finală” şi a încredinţat ancheta fostului ministru portughez al Educaţiei, Tineretului şi Sportului, Tiago Brandao Rodrigues.

Sâmbătă seara, lovitura de start a finalei Ligii Campionilor dintre Real Madrid şi Liverpool a fost amânată cu aproximativ treizeci de minute din cauza imposibilităţii ca spectatorii cu bilete să intre la timp.

Confruntat cu critici, ministrul francez de Interne Gérald Darmanin a preferat să evoce luni în cadrul unei conferinţe de presă o "fraudă masivă, industrială şi organizată a biletelor contrafăcute” venită "de pe celălalt mal al Canalului Mânecii”. Cu toate acestea, guvernul britanic a cerut UEFA, la rândul său, "să lucreze îndeaproape cu autorităţile franceze într-o investigaţie completă” şi să publice concluziile.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri