Ultima oră
Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă

VIDEO | UEFA n-a uitat. Videoclip special după şocul 8-imilor din Liga Campionilor, Barcelona - PSG

Champions League Publicat pe 14 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19732715/1/barca-psg.jpg

”Dubla” din 2017 dintre Barcelona şi PSG, în care catalanii au produs cea mai spectaculoasă revenire din istoria fotbalului, a fost adusă în prim plan acum, după ce cele două au fost împerecheate în 8-imile Ligii Campionilor. UEFA a făcut şi ea referire la respectivele două meciuri, tur-retur, trimiţând astfel un mesaj indirect către parizieni.

Pe pagina de Twitter a apărut un rezumat al partidei retur, alături de mesajul: ”Memoriile meciului Barcelona vs Paris... Ce se va întâmpla de această dată?” .

 

S-au stabilit meciurile din 8-imile Ligii Campionilor! Ca în fiecare an există un cap de afiş, iar de data aceasta e reprezentat de Barcelona - PSG. Dat fiind faptul că echipa catalană a terminat pe locul 2 faza grupelor, a fost trimisă în urna a doua valorică. Astfel, a fost împerecheată cu o echipă din urna 1, foarte valoroasă, PSG, peste care a mai dat şi anii trecuţi în competiţie.

Bayern Munchen, campioana în exerciţiu a Ligii Campionilor, va juca împotriva celor de la Lazio. Ronaldo şi Juventus trebuie să treacă de Porto pentru calificarea în sferturile de finală.

Tabloul complet: 

  • Meciul 8 Atalanta - Real Madrid
  • Meciul 7: Sevilla - Borussia Dortmund 
  • Meciul 6: Barcelona - PSG
  • Meciul 5: Porto - Juventus 
  • Meciul 4: RB Leipzig - Liverpool 
  • Meciul 3: Atletico Madrid - Chelsea
  • Meciul 2: Lazio - Bayern Munchen
  • Meciul 1: Borussia Monchengladbach - Manchester City

Partidele tur vor avea loc în perioada 16-17 februarie şi 23-24 februarie, iar retururile în martie, 9-10, respectiv 16-17.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri