Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

VIDEO | UFC Djokovic! A lovit cu palma un adversar, dar a scăpat cu galben

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 3 aug 2023
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21274769/1/djo-palma.png

FCSB – CSKA 1948, manşa a doua din turul 2 preliminar al Conference League, e LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 21:30! În partida din Bulgaria, bucureştenii s-au impus la limită, scor 1-0, în urma golului reuşit de Florinel Coman.

Prima repriză a fost una excelentă pentru FCSB, care a deschis scorul prin Djokovic. Bulgarii au egalat însă în startul reprizei secunde, prin Pedrinho.

Marcatorul golului formaţiei române a avut o răbufnire şi a lovit cu palma un adversar, însă a scăpat doar cu cartonaş galben.

FCSB are victorii pe linie în acest început de sezon, iar înaintea returului cu CSKA a câştigat şi în etapa a 3-a din SuperLiga României. După ce a trecut, iniţial, de FC U Craiova, scor 3-1, şi de Dinamo, scor 2-1, FCSB a învins şi Oţelul Galaţi, în deplasare, cu 2-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele