Ultima oră
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”
VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană
Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2 Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!
Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Uhrin, omul providenţial pentru Dinamo? "Trei victorii la rând, sunt fericit. Am schimbat puţin mentalitatea, e suficient"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 5 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20161714/2/uhrin.jpg

Dinamo a câştigat meciul din deplasare cu Poli Iaşi, scor 2-1, în etapa a 6-a din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. ‘Roş-albii’ au trei victorii la rând şi au ieşit din zona retrogradării. Antrenorul Dusan Uhrin a declarat că a schimbat mentalitatea jucătorilor.

Dinamo a deschis scorul în minutul 21, după acţiunea superbă a lui Deian Sorescu. Scorul la pauză a fost egal, după reuşita lui Dzenan Zajmovic din minutul 42, în urma unui corner.

Jonathan Morsay, introdus pe teren în debutul reprizei secunde, a înscris în minutul 54, după ce a scăpat singur cu portarul Brânză.

Dinamo are trei victorii la rând în play-out şi a urcat pe locul 11 în clasament.

"Prima repriză a fost foarte dificilă pentru noi, dar în repriza a doua am jucat mai bine. Le-am spus jucătorilor la pauză că trebuie să menţinem ritmul ridicat. Trebuie să luăm trei puncte şi în etapa viitoare, cu Hermannstadt.

Am avut probleme în apărare, n-am reuşit să-l marcăm bine pe numărul 9 de la Iaşi. În repriza a doua, a crescut nivel de încredere în rândul jucătorilor. Am avut puţin noroc, sunt bucuros pentru Morsay că a înscris. Sunt fericit pentru acest rezultat, nu vreau să vorbesc despre bonusuri. Noi jucăm pentru a ne simţi mai bine după fiecare meci.

Trei victorii la rând, sunt fericit. Urmează un meci dificil, cu Hermannstadt. Va fi şi meciul de Cupă, e un program foarte încărcat. Cred că am schimbat puţin mentalitatea şi este suficient. Dar nu e terminat sezonul, nu am rezolvat nimic, mai avem trei meciuri grele", a spus Dusan Uhrin.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20161714/3/clasament-dinamo.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele