Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Umilită de Wolves, Liverpool e mai aproape de retrogradare decât de titlul din Premier League!

Premier League Publicat pe 4 feb 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21005954/1/profimedia-0712526471.jpg


Sezonul dezastruos al lui Liverpool a continuat sâmbătă, în direct la Prima Sport 2, când "cormoranii" au plecat umiliţi de pe terenul lui Wolves, scor 0-3!
 
Anii în care Liverpool era una dintre forţele care dominau Premier League şi Champions League au apus, iar Jurgen Klopp trăieşte cele mai grele momente ale sublimului mandat pe banca trupei de pe Anfield Road. Sâmbătă după-amiază, în etapa a 20-a din Premier League, dezamăgirea a fost completă în faţa unei echipe pe care strategul german o învinsese de opt ori în tot atâtea partide în Premier League.
 
Fără Van Dijk şi Konate, Liverpool a mers în sufrageria lui Julen Lopetegui cu un cuplu de fundaşi centrali format din Joe Gomez şi Joel Matip, iar preţul a fost plătit încă din startul partidei. După o centrare a sud-coreeanului Hwang, care în mod normal nu putea pune probleme, Matip a fost lovit de minge, Alisson a rămas dezorientat, iar gazdele aflate într-o complicată luptă pentru supravieţuire au beneficiat, practic, de o plecare din pole-position.
 

Cu un mijloc inexistent, Salah şi Nunez ieşiţi din formă şi Gakpo incapabil să se adapteze momentan rigorilor fotbalului din Albion, calvarul lui Liverpool a continuat în minutul 12, când o altă fază amuzantă a pus defensiva lui Klopp într-o lumină foarte proastă. Mattheus Cunha a venit cu centrarea, Joe Gomez a respins-o complet greşit, iar Craig Dawson, aflat la debutul pentru "lupi", a înscris din a doua încercare.



Mai aproape de retrogradare decât de titlu!

Puţine erau speranţele la o revenire marca Liverpool având în vedere opţiunile lui Klopp şi ziua de coşmar prinsă de elevii săi, iar destinul s-a împlinit cu adevărat în minutul 71, când fosta campioană a Europei a primit un gol la care, în anii trecuţi, adversarul nici nu visa. Puştiul Bajcetic a pierdut mingea în jumătatea adversă, contraatacul a fost declanşat rapid şi s-a bazat pe viteza lui Adama Traore, iar Ruben Neves, venit singur pe zonă centrală, a mutat tabela spre un 3-0 care va rămâne în istoria lui Wolves. 
 

Echipa de pe "Molineux" rupe astfel o serie de 13 ani fără succes contra lui Liverpool în Premier League, perioadă începută în 2010 şi de-a lungul căreia a pierdut toate cele 11 meciuri directe. Lupii lui Lopetegui fac 20 de puncte şi urcă pe locul al 15-lea în Premier League, la două lungimi de Everton, ocupanta primului loc retrogradabil. Cu 2odar 29 de puncte din 20 de etape, Liverpool rămâne pe un ruşinos loc al zecelea, la 12 puncte de retrogradare şi la 21 de puncte de liderul Arsenal. Etapa viitoare se joacă Liverpool - Everton şi Southampton - Wolves.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele