Ultima oră
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia
NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului
Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice

VIDEO | Un atacant e primul transfer la Oţelul, după promovare

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2023
mail-share icon Email

Alexandru Pop (23 de ani) este primul transfer al celor de la Oţelul Galaţi, după revenirea în prima ligă. Atacantul născut la Buenos Aires (Argentina) a marcat 9 goluri în sezonul trecut, în tricoul Unirii Dej.

El şi-a făcut junioratul la Universitatea Cluj şi Viitorul Constanţa (n.r. actuala Farul) şi a bifat selecţii la naţionalele U17, U18 şi U19 ale României.

”Clubul nostru şi-a asigurat serviciile jucătorului Alexandru Pop, atacant ce a evoluat în sezonul trecut pentru Unirea Dej, acesta fiind unul dintre cei mai constanţi şi promiţători fotbalişti din eşalonul secund.

Titular în toate cele 29 de meciuri disputate în ultimul sezon al Ligii 2, Pop, care poate evolua atât ca vârf central, dar şi pe cele două benzi, a marcat de 9 ori şi a oferit alte trei pase de gol.

Născut în urmă cu 23 de ani în Argentina, la Buenos Aires, noua achiziţie a echipei noastre a jucat 90 de meciuri la Liga 2, pentru Universitatea Cluj şi Unirea Dej, înscriind de 23 de ori.

De asemenea, Pop a evoluat şi pentru naţionalele de tineret ale României (U19, U18 şi U17).

El are în palmares un titlu de campion naţional U18, obţinut în 2018, pe când făcea parte din echipa celor de la Viitorul, acolo unde a petrecut trei ani, evoluând şi în UEFA Youth League”
, este comunicatul moldovenilor.

  • Atacantul este cotat de Transfermarkt la suma de 200.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele