adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

VIDEO | Un moldovean a câştigat maratonul de la Cluj. Număr impresionat de participanţi

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 8 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20459514/1/wiz.jpg

Cea mai importantă competiţie de maraton din Transilvania s-a disputat duminică la Cluj, cu o prezenţă de aproape 5.000 de participanţi. Victoria i-a revenit lui Vitalie Gheorghiţă, un alergător experimentat din Republica Moldova, care a oprit cronometrul la 2 ore, 29 de minute şi 27 de secunde. Contextul pandemic a împiedicat prezenţa sportivilor din Africa, care în ultimii ani au setat reperele de timpi.

”Ultimii ani am lăsat sportul de performanţă şi am trecut la amatori. Am crezut că e gata, visul meu s-a terminat, dar visul meu s-a îndeplinit. (n.r. cum va sărbători) Ne adunăm toată echipa şi bem o bere”, a spus Gheorghiţă, care s-a ales cu un cec de 4.000 de lei pentru victorie.

Proba regină a fetelor a fost câştigată de Maria Magdalena Veliscu, cu un timp de 3 ore, 7 minute şi 35 de secunde.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele