Ultima oră
NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat
LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 1-1, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii reuşesc egalarea LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 1-1, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii reuşesc egalarea
A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025

VIDEO | Unai Emery, arogant după Villarreal – Arsenal 2-1: ”Rezultatul este puţin nedrept, diferenţa trebuia să fie mai mare”

Europa League Publicat pe 30 apr 2021
mail-share icon Email

Antrenorul echipei Villarreal, Unai Emery, consideră că la meciul câştigat, scor 2-1, cu Arsenal, în turul semifinalelor Ligii Europa, diferenţa ar fi trebuit să fie mai mare.

Am avut ocazii pentru al treilea, însă Arsenal a rezistat. 2-0 ar fi fost un rezultat bun. Nu a fost penalti pentru Arsenal, a fost o decizie eronată...mai ales că ştim că nu a fost consultat VAR-ul.Este puţin nedrept, cred că ar fi trebuit să câştigăm la o diferenţă mai mare. Dar, totuşi este o victorie”, a declarat Emery. 

Villarreal a învins cu 2-1 Arsenal Londra, într-o partidă cu câte un jucător eliminat la fiecare echipă. Au marcat: Trigueros ‘5, Albiol ’29 / Pepe ’73 (penalti)

În minutul 57, de la Arsenal a fost eliminat Ceballos. În minutul 80, a fost eliminat şi Capoue de la Villarreal.

Manşa secundă a semifinalelor este programată la 6 mai.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele