Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

VIDEO | Universitatea Cluj - CFR Cluj 1-2. S-a marcat doar din penalty-uri în derby-ul local

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 23 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20896437/2/1a.jpg


CFR Cluj a câştigat în deplasare, meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-1, în etapa a 15-a din Superligă. Toate cele trei goluri au fost marcate din lovituri de la 11 metri.
 
Startul meciului de pe Cluj Arena a fost întârziat cinci minute din cauza faptului că suporterii Universităţii au folosit torţe şi fumigene. CFR a marcat din două lovituri de la 11 metri. Prima a fost transformată de Deac, în minutul 25, iar a doua de Malele în minutul 60. Romario Pires a marcat şi el din penalti, pentru Universitatea, în minutul 90+2, stabilind scorul final.

VIDEO | Universitatea Cluj - CFR 1-2 (Pires 90+2- penalty / Deac 25-penalty, Malele 61-penalty), live pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • ”U”: Iliev - Vlădoiu, Piţian, Fl. Ilie, Ispas - Simion, Pires, I. Filip - Horşia, L. Fulop, Thiam
  • CFR: Scuffet - Cr. Manea, Kolinger, Yuri, Camora - Boateng, Muhar, Deac - Petrila, Yeboah, Malele

Minutul 90+7: Fluier final! CFR Cluj se impune cu 2-1.

Minutul 90+2: GOL ”U” Cluj! Koelinger îl faultează în careu pe Bălan. Pires transformă de la punctul cu var cu ceva emoţii. Scuffet a atins mingea cu vârful degetelor.

Minutul 80: Execuţie spectaculoasă a lui Petrila. Iliev a respins cu un reflex de senzaţie.

Minutul 74: Remacle trage în forţă de la distanţă, dar Scuffet este din nou la post şi respinge.

Minutul 64: Şansă mare pentru CFR. Yeboah scapă singur cu Iliev, dar nu reuşeşte să îl învingă pe portarul bulgar.

Minutul 59: GOL CFR! Centralul dictează un nou penalty pentru CFR, după un contract între Bălan şi Koelinger. Malele transformă fără emoţii de la punctul cu var.

Minutul 45+2: Pauză! CFR conduce cu 1-0.

Minutul 38: Fulop l-a găsit excelent pe Vlădoiu la limita careului mic. Scuffet a ieşit foarte bine şi l-a blocat pe jucătorul Universităţii.

Minutul 24: GOL CFR! Centralul dictează penalty, după o fază la care au fost implicaţi Ilie şi Yuri. Deac transformă şi deschide scorul.

Minutul 11: Thiam trage de la 20 de metri, dar mingea se duce puţin peste poartă.

 
Minutul 1: A început partida! În tribune sunt peste 20.000 de fani. Startul a fost întârziat datorită unor torţe aruncate foarte aproape de teren.
----------------------------------
 
Pauza pricinuită de periplul Şepcilor Roşii în diviziile inferioare ale fotbalului românesc a lăsat fanii fotbalului din Cluj fără o confruntare pe prima scenă între Universitatea şi CFR timp şapte sezoane. Cele două echipe au reluat rivalitatea la mijlocul săptămânii, în Cupa României, când un autogol al lui Roger, în minutul 84, a anulat golul marcat devreme de Birligea, în minutul al doilea al întâlnirii. Duminică, U Cluj - CFR se joacă tot pe "Cluj Arena" şi anunţă din nou o asistenţă impresionantă.
 
Din punct de vedere al formei de moment, cele două rivale din Ardeal sunt unele dintre echipele la modă în SuperLigă. Seria lui Eugen Neagoe, de şapte meciuri consecutive fără înfrângere, a fost oprită etapa trecută de Farul lui Gică Hagi, 2-0 la Ovidiu, în timp ce echipa lui Dan Petrescu vine tare din urmă şi se apropie de poziţia de lider al clasamentului. CFR-ul nu a mai pierdut în competiţia internă de pe 28 august (1-3 în Gruia cu Farul), interval în care a obţinut cinci victorii şi un rezultat de egalitate.
 
Derby-ul clujean începe cu Universitatea Cluj pe locul al 15-lea, penultimul, cu 14 puncte în tot atâtea etape, şi cu CFR pe ultima treaptă a podiumului, cu 25 de puncte strânse în primele 12 etape. În cazul unei victorii în marele meci al oraşului, Universitatea poate urca până în zona locului al şaptelea, în timp ce un succes o apropie pe CFR la un punct de Rapid şi la şase de liderul Farul.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele