Ultima oră
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 1-1. ”Câinii” ratează o victorie ce părea facilă VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 1-1. ”Câinii” ratează o victorie ce părea facilă
VIDEO | Sheffield - Burnley 1-4. Oaspeţii câştigă duelul suferinţei şi speră la salvarea de la retrogradare VIDEO | Sheffield - Burnley 1-4. Oaspeţii câştigă duelul suferinţei şi speră la salvarea de la retrogradare
George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin
Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”

Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială
Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil

VIDEO | Universitatea Craiova a distrus apărarea celor de la CS Mioveni! Oltenii s-au impus 3-0 şi au ajuns la 5 victorii consecutive

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 2 mar 2022
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a bifat a cincea victorie consecutivă odată cu succesul de la CS Mioveni, scor 3-0. Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Chiar dacă formaţia antrenată este recunoscută în acest sezon pentru apărarea solidă şi bine organizată pe care o are, se pare că Laurenţiu Reghecampf este expert în a le „sparge-o”. Şi în tur scorul a fost 5-2 pentru olteni.

În această seară, golurile Craiovei au venit prin Markovic, care a reuşit o dublă, şi Baiaram. 

Universitatea Craiova s-a apropiat acum la 8 puncte de FCSB, locul 2, iar CS Mioveni se află pe locul 13 în Casa Liga 1.

CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-3

Final de meci.

Min. 78: GOOOL Craiova! Baiaram a făcut 3-0 pentru olteni, după ce a trimis fără emoţii în poarta goală. Poziţia este una suspectă de ofsaid însă.

Min. 53: Ocazie mare Mioveni! A lipsit foarte puţin ca Garutti să împingă mingea în plasă, dar nu s-a sincronizat cum a trebuit. Balonul a ajuns apoi la Vereş, care a trimis în plasa laterală dintr-o poziţie mai dificilă.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 39: Ocazie mare Craiova! Ducan a făcut o gafă imensă, de cascadorii râsului. Oltenii n-au profitat însă, a lipsit foarte puţin ca mingea să intre în poartă.

Min. 38: Posibil penalty pentru Mioveni! Vătăjelu a avut o intrare dură şi imprudentă asupra lui Buziuc.

Min. 34: GOOOL Craiova! Markovic a făcut dubla cu un gol foarte frumos reuşit cu capul, dintr-o lovitură de colţ.

Min. 25: GOOOL Craiova! Markovic a deschis scorul pentru olteni. Baiaram este cel care a şutat iniţial, dar Ducan a reuşit să respingă în primă fază. Markovic a fost atent şi a băgat în plasă mingea respinsă în faţă.

Min. 18: Oltenii domină, dar nu există ocazii notabile până acum.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • CS Mioveni: Ducan – Balaur, Scarlatache, Garutti – Rădescu, Vereş, Dumitriu, Burnea – Buziuc, Rusu, Raicea
  • Rezerve: Popescu, Oancea, Iacob, Panait, Trif, Lixandru, Sanoh, Tomczyk, Blănaru
  •  
  • CS U Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – Cîmpanu, Creţut, Mateiu, Gustavo – Markovic, Baiaram
  • Rezerve: Lazar, Benga, Conte, Căpăţână, Bic, Nistor, Vînă, Roguljic, A. Trică 
     

Articol iniţial

Oltenii antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf n-au mai pierdut de 5 etape şi au 4 victorii consecutive. Acum ocupă locul 3 în Casa Liga 1, având un punct peste Voluntari.

CS Mioveni se află în zona de jos a clasamentului, pe locul 13, dar contrar aparenţelor nu este o echipă de neglijat. Argeşenii au pus probleme multor formaţii până acum şi Alexandru Pelici a reuşit să organizeze foarte bine defensiva. 

În ultimele 5 etape au o singură înfrângere şi 4 remize, dar atenţie, au încurcat echipe din fruntea clasamentului: FCSB, Farul, Voluntari şi Botoşani s-au încurcat în faţa Mioveniului.

În tur, Craiova a triumfat 5-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele