Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0. Oltenii se impun în faţa campioanei, datorită ”dublei” semnate de Ivan

Superliga Publicat pe 11 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21012537/8/universitatea-craiova-cfr-cluj-superliga-superbet-11-02-2023.jpg

Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

În minutul 18 al meciului de pe stadionul Ion Oblemenco, oaspeţii de la CFR au marcat un gol, prin Deac, însă arbitrul Marcel Bîrsan a anulat reuşita clujeanului pentru ofsaid.

Craiovenii au deschis scorul prin Andrei Ivan, care a înscris din lovitură liberă în minutul 67. Atacantul oltenilor a reuşit dubla în minutul 86, când a reluat în plasă o pasă excelentă primită de la Alexandru Creţu. În minutul 90 clujenii au solicitat un penalti pentru un henţ al lui Ndong, dar după consultarea VAR, arbitrul Marcel Bîrsan nu a acordat nimic.

CS Universitatea Craiova a adunat 44 de puncte şi se află pe locul 5 în Superligă, la egalitate cu FCSB, în timp ce echipa campioană, CFR Cluj, rămâne pe locul secund, cu 50 de puncte.

Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0 (Ivan A. 67', 86')

Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Vătăjelu, Gjoko Zajkov, Raul Silva, Basilio Ndong - Mateiu, Screciu - Işfan, Cîmpanu, Ivan - Markovic
  • Rezerve: Lazar, Hanca, Juraj Badelj, D. Sala, Al. Creţu, Nistor, M. Danciu, Rivaldinho, Koljoc
  •  
  • CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Yuri Matias, Burcă, Camora - Bordeianu, Boateng, C. Deac - Krasniqi, Yeboah, Birligea
  • Rezerve: Sava - Braun, Ţîru, Muhar, Cvek, Petrila, Fica, Malele, Janga

Min. 90+7: Final de partidă! Oltenii se impun în faţa campioanei, datorită ”dublei” semnate de Ivan.

Min. 86: GOOOL marcat de Universitatea Craiova! Alexandru Creţu reuşeşte o cursă impresionantă şi îi trimite perfect lui Andrei Ivan, care finalizează din prima şi semnează ”dubla” în acest meci.

Min. 74: Schimbare la CFR, iese Yeboah şi intră Petrila.

Min. 72: Schimbare la olteni, iese Markovic şi intră Koljic.

Min. 68: Dublă schimbare făcută de Dan Petrescu, ies  Bordeianu şi Deac şi intră Muhar şi Cvek.

Min. 67: GOOOL marcat de Universitatea Craiova! Oltenii deschid scorul în urma unei scheme din lovitură liberă, la care Andrei Ivan trimite un şut în forţă, pe jos.

Min. 66: Manea vede primul cartonaş galben al partidei.

Min. 60: Dublă schimbare la Craiova, ies Isfan şi Screciu şi intră Creţu şi Nistor.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+2: Final de primă repriză la Craiova!

Min. 24: Universitatea Craiova are două mari ocazii! Prima îi aparţine lui Vătăjelu, care trimite un şut în forţă, parat de Scuffet, iar a doua e lovitura de cap a lui Zajkov, ce trece puţin peste poarta lui CFR.

Min. 20: Clujenii cer lovitură de la 11 metri, în urma unei căderi a lui Burcă în careu, dar centralul decide că nu a fost nimic la acestă fază.

Min. 18: Ardelenii trimit mingea în poartă, dar reuşita lui Deac este anulată pe motiv de offside. VAR-ul dă dreptate tuşierului şi scorul rămâne 0-0.

Min. 4: Prima ocazie a meciului îi aparţine CFR-ului. Yeboah trimite un şut bun de la marginea careului, dar Popescu reuşeşte să respingă încercarea ganezului.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Universitatea Craiova se află pe locul 5 în campionat, la 10 puncte de liderul Farul, după ce a pierdut în runda trecută, chiar în faţa constănţenilor, cu scorul de 2-1. Oltenii au toate şansele de a se bate la titlu şi în acest sezon, dar momentan inconstanţa în rezultate îi trage în jos. Duelul cu CFR Cluj este la fel de greu ca cel cu echipa antrenată de Gică Hagi, dar Craiova trebuie să scoată un rezultat bun, dacă vrea să se înscrie cu adevărat în lupta la titlu.

De cealaltă parte, CFR Cluj vine după înfrângerea de acasă cu FCSB, scor 1-0, meci în care nu a făcut un joc bun şi în care pragmatismul tipic lui Dan Petrescu nu a funcţionat, aşa cum a făcut-o în partida cu Farul. Ardelenii se află pe poziţia secundă, după ce ”marinarii” i-au detronat etapa trecută, şi se pare că nu va fi un sezon deloc uşor pentru echipa care a făcut un obicei din a câştiga campionatul, fiind încoronată de cinci ori la rând.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în turul acestui sezon, iar clujenii s-au impus cu 2-0 în faţa Universităţii Craiova. 

Echipele probabile:

  • Universitatea Craiova (4-3-3): Lazar - Vătăjelu, Mitrea, R. Silva, Ndong - A. Creţu, Screciu, D. Nistor - A. Ivan, Markovic, Işfan
  • Rezerve: L. Popescu, Câmpanu, Mateiu, Rivaldinho, Koljic, Roguljic, Zajkov, Benga, Sala
  • Antrenor: Eugen Neagoe 
  •  
  • CFR Cluj (4-3-3): Scuffet - Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Camora - Muhar, Boateng, Cvek - Petrila, Janga, Krasniqi
  • Rezerve: R. Sava, C. Deac, Yeboah, Ţâru, Bârligea, Kolinger, Bordeianu, Braun, Maglica
  • Antrenor: Dan Petrescu

Nelu Varga, foarte supărat pe un jucător. ”Va plăti scump!”

Roger (26 de ani) a luat hotărârea de a-şi rezilia unilateral contractul cu cei de la CFR Cluj, fiind nemulţumit de faptul că Dan Petrescu nu îi dă suficiente minute.

Gestul lui Roger l-a supărat pe patronul Nelu Varga, care a anunţat că lucrurile nu vor rămâne aşa, iar brazilianul ”va plăti scump”.

”Eu mă aflu acum în concediu în Dubai, dar sunt foarte supărat din cauza acestui jucător. Noi nu am făcut nicio greşeală cu el. Astea sunt doar baliverne scoase de unii şi alţii. Nu era scos de pe nicio listă.

Dar acest Roger va plăti scump pentru faptul că şi-a denunţat unilateral contractul cu CFR. El a urmărit doar să plece liber de contract de la noi. Principalul vinovat pentru situaţia actuală a lui Roger este agentul lui. El se află în spatele acţiunilor lui Roger. L-a sfătuit şi îl sfătuieşte în continuare foarte prost. Noi nu l-am mai băgat pe listă după ce am văzut că şi-a denunţat unilateral contractul.

Nu mai avea niciun rost să facem acest lucru, deoarece nu eram şi nu suntem prostii lui Roger şi ai impresarului. Am auzit că acum el este la UTA şi se antrenează cu această echipă. Ce caută el acolo? Nu are voie, dar UTA ştie acest lucru. Nu e bine deloc ceea ce au făcut arădenii. Însă, aveţi un pic de răbdare că o să vedeţi că Roger va plăti scump pentru gestul său. Lucrurile nu vor rămâne aşa. O să suporte toate consecinţele. Cristi Balaj şi cei de la noi se vor ocupa de acest lucru. O să fie un proces. Noi nu suntem fraierii acestui jucător. V-am mai spus acest lucru şi mai devreme. Nu o să am nicio problemă în aducerea lui Otele. El este deja semnat cu noi, dar va juca la CFR Cluj de la vară”, a dezvăluit finanţatorul campioanei, pentru ProSport.

  • Brazilianul a trecut în carieră pe la: Botafogo, Vila Nova, Goiania, Atletico-Go, Kukesi, Kastrioti, Riga şi UTA Arad.
  • 17 partide are Roger în acest sezon în tricoul campioanei României, fără să marcheze.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele