Ultima oră
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo

VIDEO ǀ Universitatea Craiova – Chindia Târgovişte 3-0. Oltenii termină anul în forţă

CS Universitatea Craiova Publicat pe 17 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20953814/1/chindia-targoviste-universitatea-craiova-superliga-superbet-29-11-2022.jpg

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a 21-a.

Craiova a deschis scorul prin Creţu, în minutul 21, iar în minutul 29 Markovic a înscris pentru 2-0. Două minute mai târziu arbitrul Florin Andrei a dictat un penalty pentru Chindia, după un fault al lui Mitrea asupra lui Cooper. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Celea, dar portarul Popescu a respins.

În minutul 41 Vătăjelu a respins de pe linia porţii lovitura de cap a lui Orozco, pentru ca în minutul 42 Chamed să fie eliminat după un fault asupra lui Hanca. Arbitrul acordase iniţial cartonaşul galben, dar după consultarea VAR, Florin Andrei a arătat cartonaşul roşu.

Scorul final a fost stabilit de Mitrea, care a înscris din careu, în minutul 65. Universitatea Craiova este pe locul 3 în clasament, cu 38 de puncte.

VIDEO ǀ Universitatea Craiova – Chindia Târgovişte 3-0 (Creţu 22, Marokovic 29, Mitrea 65), la Prima Sport 2. Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Hanca, Screciu, Mitrea, Vătăjelu - Al. Creţu, Mateiu, Nistor - Cîmpanu, Markovic, Ivan
  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Orozco, Ad. Ioniţă - Vorobjovas, Akhmatov - Mihaiu, Chamed, Popadiuc - Cooper

Minutul 90+3: Final de meci! Craiova se impune cu 3-0.

Minutul 65: GOL Universitatea Craiova! Serie de erori în apărarea oaspeţilor. Mitrea marchează cu un şut din interiorul careului.

Minutul 45+3: Pauză! Universitatea Craiova conduce cu 2-0.

Minutul 43: Chamed îl calcă pe gleznă pe Hanca. Centralul îi arată mijlocaşului cartonaş galben, dar este chemat la monitorul VAR şi întoarce decizia. Chindia rămâne în inferioritate numerică, după ce jucătorul din Insulele Comore vede direct roşu.

 

Minutul 30: La faza imediat următoare golului de 2-0, Chindia primeşte penalty. Iulian Popescu reuşeşte să apere execuţia de la punctul cu var trimisă de Celea.

Minutul 29: GOL Universitatea Craiova! Celea greşeşte iar oltenii pleacă pe un atac rapid. Markovic finelizează cu un lob elegant.

Minutul 22: GOL Universitatea Craiova! Hanca centrează excelent din flancul drept, iar Creţu înscrie demarcat al cincilea său gol stagional.

Minutul 19: Chindia iese bine din apărare, iar Mihaiu centrează din flancul drept la Popadiuc, care trimite din voleu mult peste poartă dintr-o poziţie bună.

Minutul 11: Prima ocazie mare a partidei. Creţu trage din afara careului în bară. Portarul Căbuz a reacţionat târziu şi era bătut, dacă mingea era puţin mai bine cadrată.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------

În acelaşi timp, golurile, ratările, momentele tensionate din joc, deciziile VAR sau alte faze importante ale confruntării vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.PrimaSport.ro.

Cu 35 de puncte câştigate în 20 de meciuri, Universitatea Craiova se clasează pe locul 5 în Superligă, la două ”lungimi” distanţă de ocupanta locului 3, Rapid, şi cu un avans de 6 puncte de Sepsi Sfântu Gheorghe, aflată pe poziţia a 7-a, prima de play-out. În condiţiile în care nu traversează o formă tocmai bună (două victorii, două egaluri şi o înfrângere în ultimele 5 jocuri), ”leii” au nevoie de o victorie pentru a nu începe să tremure cu privire la calificarea în play-off. Un astfel de insucces ar echivala cu un dezastru pentru gruparea patronată de Mihai Rotaru.

După un start mai mult decât încurajator de la venirea lui Toni Petrea, Chindia Târgovişte a început din nou să arate ca o echipă ce se zbate doar pentru evitarea retrogradării. După două egaluri consecutive, târgoviştenii au înregistrat şi alte două eşecuri, care i-au făcut să rămână la 21 de puncte. FC Botoşani, ocupanta locului 13 de baraj pentru menţinerea în Superligă, are acelaşi punctaj, dar un golaveraj inferior (17-33 faţă de 22-27 al elevilor lui Petrea). Astfel, Chindia are nevoie vitală să obţină puncte, chiar şi în faţa unui adversar dificil precum Universitatea Craiova.

În meciul tur al sezonului regular, Chindia Târgovişte – Universitatea Craiova s-a terminat la egalitate, scor 1-1. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri