Ultima oră
Au fost anunţate brigăzile de arbitri pentru partidele de sâmbătă din ultima etapă a play-off-ului Au fost anunţate brigăzile de arbitri pentru partidele de sâmbătă din ultima etapă a play-off-ului
Monica Niculescu, în finala de dublu la Trophee Clarins Monica Niculescu, în finala de dublu la Trophee Clarins
Debandadă totală la Barcelona! Xavi ar putea fi dat afară, în urma unei declaraţii Debandadă totală la Barcelona! Xavi ar putea fi dat afară, în urma unei declaraţii
Marius Şumudică, dezvăluiri de ultim moment despre transferul lui Denis Drăguş: „A semnat deja” Marius Şumudică, dezvăluiri de ultim moment despre transferul lui Denis Drăguş: „A semnat deja”
Au fost puse în vânzare biletele pentru partidele amicalele cu Bulgaria şi Liechtenstein Au fost puse în vânzare biletele pentru partidele amicalele cu Bulgaria şi Liechtenstein
Agentul lui Neil Lennon a făcut anunţul! Când este aşteptat tehnicianul nord-irlandez să ajungă în Giuleşti Agentul lui Neil Lennon a făcut anunţul! Când este aşteptat tehnicianul nord-irlandez să ajungă în Giuleşti

VIDEO | Universitatea Craiova - Farul Constanţa 1-2. Campioana urcă pe loc de play-off

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 21 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21463950/4/universitatea-craiova-farul-constanta-superliga-superbet-21-01-2024.jpg

 Farul Constanţa a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii.

Oaspeţii au înscris primii la Craiova, în minutul 15, când Louis Munteanu a şutat, portarul Laurenţiu Popescu a respins până la Rivaldinho şi acesta a deschis scorul. Gazdele au egalat în minutul 36, prin Alexandru Creţu, însă Farul a lovit din nou după şapte minute, prin Louis Munteanu şi elevii lui Hagi au intrat la pauză în avantaj, scor 2-1.

Louis Munteanu a avut şansa unui 3-1, dar Maldonado a scos de pe linia porţii, în minutul 68. Farul s-a impus cu 2-1 şi este pe locul 6, cu 33 de puncte. Universitatea Craiova are 34 de puncte şi se află pe locul 4.

VIDEO | Universitatea Craiova - Farul Constanţa 1-2 (Creţu 36 / Rivaldinho 15, Munteanu 43), în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Maldonado, R. Silva, Bancu - Al. Creţu, Mateiu - Baiaram, Mitriţă, Ivan - Koljic Rezerve: Lazar, Zajkov, Badelj,
  • Farul: Aioani - Boli, Larie, M. Popescu, Dussaut - Vînă, Queiros, Deaconu - Grigoryan, Munteanu, Rivaldinho

Minutul 90+5: Final de meci! Farul se impune cu 2-1.

Minutul 86: Nicolas Popescu trimite cu exteriorul la Munteanu, care singur cu portarul reia peste poartă.

Minutul 69: Silva comite o mare eroare şi pasează în spate fără să se uite. Munteanu e pe fază, îl culcă pe Popescu, dar Vlădoiu scoate de pe linia porţii.

Minutul 66: Baiaram reia din 10 metri puţin pe lângă poartă.

Minutul 51: Mitriţă îl păcăleşte pe Boli şi reia în forţă din careu. Mingea este parată cu greu de Aioani.

Minutul 45+4: Pauză! Farul conduce cu 2-1.

Minutul 43: GOL Farul! Grigoryan găseste o nouă pasă de excepţie, iar Munteanu pătrunde şi îl învinge pe Popescu din careu.

Minutul 36: GOL Universitatea Craiova! Creţu reia o minge deviată din şutul lui Baiaram. Faza a fost analizată la VAR pentru offside.

Minutul 15: GOL Farul! Grigoryan scoate la Munteanu, care trage, dar Popescu parează. Rivaldinho profită şi reia pe respingere.

Minutul 10: Vînă reia puţin peste poartă.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------------

Oltenii reîncep campionatul cu un meci de foc împotriva campioanei Farul. Cu toate că se află departe de liderul FCSB, cele două formaţii nu renunţă şi vor da totul pentru a se apropia de primul loc.

Universitatea Craiova se află pe podium, ocupând poziţia a treia cu 34 de puncte după 21 de etape. Echipa din Bănie nu s-a descurcat foarte bine în această perioadă de pregătire de iarnă, în care nu a reuşit să câştige niciun meci din cele două disputate.

"Marinarii" sunt pe 6 în Superligă, cu 30 de puncte acumulate în 21 de etape. Farul a disputat o singură partidă de pregătire în această iarnă, câştigată de elevii lui Gică Hagi cu 2-0 în faţa liderului din Bulgaria, Cherno More.

Ultima întalnire dintre cele două echipe a avut loc în Cupa României, atunci când Craiova a învins-o fară drept de apel pe Farul, scor 4-0. Golurile oltenilor au fost reuşite de Koljic (min. 45+2), Baiaram (min. 52), Kurtic (min. 54) şi Trică (min. 86).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele