Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

VIDEO | Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-1. Formaţia lui Mirel Rădoi nu a impresionat

CS Universitatea Craiova Publicat pe 30 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20873609/3/universitatea-craiova-fc-voluntari-superliga-superbet-30-09-2022.jpg

Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, în primul meci al etapei a 12-a a Superligii.

Au marcat Damaşcan ’55 pentru Voluntari şi Ivan ’72 (penalty) pentru olteni.

VIDEO | Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-1 (Ivan 72-penalty / Damaşcan 54) , LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start

  • Universitatea Craiova: Lazar – Vătăjelu, Papp, Raul Silva, Mitrea, Bancu – Al. Creţu, Screciu, Nistor – Markovic, Roguljic.
  • Voluntari: M. Popa - Meleke, Matricardi, Armaş - Costin, Tavares, Droppa, Aliji - Damaşcan, Nemec, Raţă.

Minutul 90+1: Meleke pleacă pe un contraatac în mare viteză. Acesta scoate la Florea, care trage în Lazar, din poziţie de 1 vs 1.

Minutul 88: Istavan Kovacs verifică la VAR un presupus henţ comis de Meleke. Faza este întoarsă pentru un henţ anterior la Căpăţînă.

Minutul 72: GOL Craiova! Matricardi îl faulează pe Ivan în careu. Jucătorul oltenilor este cel care execută şi transformă.

Minutul 54: GOL Voluntari! Damaşcan preia în marginea careului reia în poartă, cu o execuţie superbă ce a atins vinclul porţii lui Lazar.

Minutul 45+1: Pauză la Craiova! Cele două echipe sunt la egalitate, scor 0-0.

Minutul 30: Creţu şutează în bară o minge deviată, faza continuă să fie periculoasă, Roguljic trage, Popa respinge neconvingător până la Marokovic, care nu poate finaliza.

Minutul 11: Creţu pătrunde foarte bine din flancul drept şi scoate la Bancu, care trage peste poarta lui Popa dintr-o poziţie bună.

Minutul 6: Roguljic şutează din interiorul careului peste poartă.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------------

Universitatea Craiova a trecut, runda trecută, de FCSB, cu 2-1, la capătul unui meci cu multe decizii discutabile de arbitraj. De partea cealaltă, ilfovenii de la FC Voluntari au trecut pe teren propriu de FC U Craiova, scor 2-1.

Înainte de startul rundei a 12-a, Universitatea Craiova e pe locul 5 în ierarhia din SuperLiga României, cu 17 puncte, în timp ce FC Voluntari ocupă poziţia a 11-a, cu 12 puncte.

Ultima partidă dintre Universitatea Craiova şi FC Voluntari, jucată tot în Bănie, a avut loc în aprilie, în play-off-ul campionatului trecut, iar oltenii s-au impus la limită, scor 1-0.

Jovan Markovic ar putea absenta

Veste proastă pentru Universitatea Craiova, după partida amicală dintre România U21 şi Spania U21, scor 4-1 pentru iberici. Din păcate, în jocul de la Cluj s-a accidentat Jovan Markovic, care a ieşit după numai 35 de minute. Atacantul din Bănie nu a terminat nici măcar prima repriză pe teren, astfel că ar putea absenta din următoarea partidă pe care U. Craiova o va juca în SuperLiga României, cu FC Voluntari, care va fi LIVE pe Prima Sport 1 şi pe aplicaţia www.primaplay.ro.

Cu siguranţă, Jovan Markovic va face anumite analize, pentru a vedea cât de gravă e accidentarea, iar apoi va afla şi cât va absenta, dacă se va întâmpla asta. O reacţie din partea Universităţii Craiova a venit de la preşedintele Sorin Cârţu.

E rău că s-a accidentat, rău pentru meciul cu Voluntari”, a declarat Sorin Cârţu, conform Fanatik.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri