Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"

VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 0-3. Liderul face recital, oltenii tremură pentru play-off

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 28 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21469066/2/universitatea-craiova-fcsb-superliga-superbet-28-01-2024.jpg

FCSB s-a impus clar, în deplasare, 3-0, cu formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii.

Meciul a început cu un incident la tribuna a II-a, acolo unde un suporter al oltenilor s-a accidentat şi a fost nevoie de intervenţia ambulanţei. Pe teren, Târnovanu a intervenit în minutul 25 la şutul lui Mitriţă, iar Băluţă a trimis peste poarta gazdelor în minutul 36. Deschiderea scorului a venit dintr-un penalti acordat de Marcel Bîrsan, după sesizarea VAR, în prelungirile primei reprize.

Zajkov a atins balonul cu mâna în propria suprafţă de pedeapsă şi Olaru a marcat cel de-al 14-lea său gol stagional, transformând penaltiul.

FCSB a majorat scorul în minutul 50, prin Florinel Coman, iar Miculescu a profitat de greşeala lui Bancu, din minutul 84, a recuperat balonul, a pătruns şi a şutat din afara careului, stabilind scorul fina.

Echipa bucureşteană s-a impus cu 3-0, ajungând la 50 de puncte şi fiind lider detaşat în clasament. Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 34 de puncte.

VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 0-3 (Olaru 45+8-penalty, Coman 49, Miculescu 83), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: Popescu - Maldonado, Zajkov, Badelj - Soiri, Creţu, Mitriţă, Căpăţînă, Bancu - Cîmpanu, Baiaram
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic - Olaru, Şut, Lixandru - Băluţă, Phelipe, Coman.

Minutul 90+5: Final de meci! FCSB se impune cu 3-0.

Minutul 83: GOL FCSB! Miculescu recuperează, apoi avansează şi reia superb de la 18 metri.

Minutul 49: GOL FCSB! Coman preia o minge după un contraatac de manual. Îl culcă pe Popescu şi reia dintr-un unghi greu.

Minutul 45+10: Pauză! FCSB conduce cu 1-0.

Minutul 45+3: GOL FCSB! Zajkov face henţ în careu, VAR intervine şi se dictează penalty. Olaru transformă cu siguranţă.

Minutul 36: Băluţă pătrunde în careu, dar reia cu latul puţin pe lângă poartă.

Minutul 25: Şansă mare irosită de olteni! Mitriţă rămâne singur cu Târnovanu, dar portarul lui FCSB are o intervenţie de zile mari.

Minutul 21: Coman trece elegant de Maldonado şi pătrunde în careu, dar alege să şuteze, în loc să scoată la Băluţă, aflat într-o poziţie foarte bună de finalizare.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------------------

FCSB este liderul Superligii, cu 47 de puncte după 22 de etape disputate. "Roş-albaştri" au profitat de eşecul CFR-ului din runda precedentă şi s-au desprins la 11 puncte diferenţă, după victoria de acasă cu UTA Arad, scor 4-0.

Darius Olaru este golgheterul campionatului şi se află într-o formă de zile mari. Cu "hatt-trick-ul" reuşit împotriva arădenilor, atacantul în vârstă de 25 de ani a ajuns la cota 13 în acest sezon.

Universitatea Craiova nu trece printr-o perioadă prea bună, având două victorii şi două egaluri în ultimele patru etape. Oltenii se află pe locul 4, cu 34 de puncte acumulate în 22 de etape.

Ultima confruntare dintre cele două formaţii s-a încheiat cu scorul de 3-0 pentru FCSB, datorită reuşitelor lui Darius Olaru (min. 12, min. 45) şi a lui Radunovic (min. 21).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele