Ultima oră
VIDEO | CFR - Sepsi 2-1. Cu doi oameni în plus, clujenii au dat lovitura în minutul 90+6 VIDEO | CFR - Sepsi 2-1. Cu doi oameni în plus, clujenii au dat lovitura în minutul 90+6
PSG a devenit campioana Franţei pentru a 12-a oară PSG a devenit campioana Franţei pentru a 12-a oară
Victorie uriaşă pentru Răzvan Lucescu în Grecia! PAOK Salonic mai speră la titlu Victorie uriaşă pentru Răzvan Lucescu în Grecia! PAOK Salonic mai speră la titlu
Corona Braşov a câştigat al treilea meci al finalei Diviziei A la volei Corona Braşov a câştigat al treilea meci al finalei Diviziei A la volei
”O să lupt până la sfârşit, până la ultima picătură de sânge, jur în faţa suporterilor”. Tony nu redresează situaţia la Iaşi ”O să lupt până la sfârşit, până la ultima picătură de sânge, jur în faţa suporterilor”. Tony nu redresează situaţia la Iaşi
Alibec, Drăguş şi Sorescu au înscris în Qatar, respectiv în Turcia, dar echipele lor au pierdut Alibec, Drăguş şi Sorescu au înscris în Qatar, respectiv în Turcia, dar echipele lor au pierdut

VIDEO ǀ Universitatea Craiova – FCSB 1-2. ”Roş-albaştrii” speră în continuare la titlu, după meciul nebun de pe ”Ion Oblemenco”

FCSB Publicat pe 30 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21107141/4/universitatea-craiova-fcsb-play-off-superliga-superbet-30-04-2023.jpg

FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii. Meciul a putut fi urmărit în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Gazdele au controlat prima repriză, în care bucureştenii nu au avut şanse clare de gol. În minutul 14 Markovic a reluat balonul din plonjon, cu o lovitura de cap, iar Târnovanu a respins în bara transversală.

Cei care au deschis scorul au fost însă bucureştenii, în minutul 44, când Florinel Coman a executat un corner, Compagno s-a desprins de Raul Silva şi a înscris cu capul, la colţul scurt.

Repriza secundă s-a jucat la un alt nivel, cu un consum de energie mult mai mare. În minutul 80 Iulian Cristea a respins cu mâna din propriul careu, iar arbitrul Istvan Kovacs a consultat sistemul VAR şi a acordat penalti. A executat foarte slab Andrei Ivan, care a trimis pe lângă poartă în minutul 83. La faza următoare, Sorescu a majorat scorul la 2-0 din pasa lui Pantea şi a făcut 2-0 în minutul 84. Craiova a mai primit un penalti pentru un fault al lui Dawa la Raul Silva şi Elvir Koljic a transformat, reducând din diferenţă.

FCSB este pe locul secund în clasament, cu 40 de puncte, la trei puncte de liderul Farul. Universitatea Craiova ocupă poziţia a patra, cu 35 de puncte.

Universitatea Craiova – FCSB 1-2 (Koljic E. 90+4' / Compagno A. 44', Sorescu D. 84')

Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: L. Popescu, Vlădoiu, Zajkov, Raul Silva, Ndong - Screciu, Mateiu - Câmpanu, Baiaram, Ivan - Markovic
  • Rezerve: Lazar, Căpăţână, Găman, Badelj, D. Sala, Roguljic, Işfan, Rivaldinho, Koljic
  •  
  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, I. Cristea, R. Radunovic - Olaru, Şut, Oct. Popescu - Miculescu, Compagno, Fl. Coman
  • Rezerve: A. Vlad, Haruţ, Omrani, Sorescu, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea

Min. 90+8: Final de meci!

Min. 90+4: GOOOL marcat de Universitatea Craiova! Dawa îşi trage adversarul, iar Kovacs a acordat penalty, după ce a fost chemat la VAR să revadă. Koljic transformă fără emoţii lovitura de la 11 metri.

Min. 84: GOOOL marcat de FCSB! Pantea se distrează cu apărarea oltenilor şi îi centrează perfect lui Sorescu care împingea mingea în poartă şi face 2-0.

Min. 83: Universitatea Craiova ratează din penalty! Istvan Kovacs dictează lovitură de la 11 metri în urma unei henţ a lui Cristea în careu, iar VAR-ul nu intervine! Ivan bate lamentabil lovitura de pedeapsă.

Min. 65: Ocazie mare pentru U. Craiova! Sorescu respinge din faţa porţii 

Min. 59: Pe aici nu se trece! Târnovanu are o intervenţie senzaţională în faţa lui Ivan şi o ţine pe FCSB în avantaj.

Min. 55: Raul Silva vede galbenul.

Min. 53: Ocazie bună pentru FCSB! Coman execută bine cornerul, dar lovitura de cap a lui Cristea trece peste poartă. 

Min. 46: Dublă schimbare la ambele formaţii. La FCSB ies Octavian Popescu şi Miculescu şi intră Cordea şi Sorescu. Pentru Universitatea Craiova ies Vlădoiu şi Baiaram şi intră Căpăţână şi Koljic.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+4: Final de primă repriză!

Min. 44: GOOOL marcat de FCSB! Compagno a înscris cu o lovitură de cap în forţă, după ce Florinel Coman a bătut excelent cornerul la prima bară.

Min. 38: Vede şi Miculescu (FCSB) cartonaşul galben, în urma unui fault dur.

Min. 28: Primul şut pe poartă al meciului le aparţine oltenilor! Markovic trimite de la mare dinstanţă, dar Târnovanu prinde mingea.

Min. 19: Cartonaş galben văzut de Compagno (FCSB).

Min. 15: Universitatea Craiova loveşte bara! Cristea e aproape de autogol, după ce a intervenit la centrarea lui Raul Silva! Târnovanu are o intervenţie salvatoare şi tabela rămâne intactă.

Min. 5: Ocazie pentru olteni! Centrarea lui Câmpanu este reluată de Markovic, dar execuţia sa este pe lângă.

Min. 1: A început partida!

Atmosferă superbă făcută de suporterii olteni înainte de startul partidei! Vulcanul ”Ion Oblemenco” e gata să erupă

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Cu două victorii consecutive în play-off, Universitatea Craiova va încerca să profite de moralul scăzut al celor de la FCSB după eşecul din etapa trecută cu Rapid şi să urce pe locul 3 în clasament. Înaintea meciului direct, ”roş-albaştrii” au strâns 37 de puncte, în timp ce ”leii” se situează cu două ”lungimi” în spatele acestora.

De cealaltă parte, FCSB este obligată de acum încolo să câştige fiecare meci în parte până la finalul play-off-ului ca să mai poată emită pretenţii la câştigarea campionatului.

În timpul sezonului regular, Universitatea Craiova a învins pe teren propriu FCSB cu scorul de 2-1. În retur, ”roş-albaştrii” nu au reuşit să îşi ia revanşa pe Arena Naţională, meciul terminându-se la egalitate (1-1). Acelaşi scor a fost repetat şi în turul play-off-ului între cele două formaţii, tot cu FCSB în calitate de gazdă.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele