Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid

VIDEO ǀ Universitatea Craiova - FCU Craiova 0-2. Trupa lui Napoli se impune în derby-ul local

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 3 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20939191/2/universitatea-craiova-fc-u-craiova-superliga-superbet-3-12-2022.jpg

 

FCU Craiova a învins  în deplasare, scor 2-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 19-a din Superligă.

În prima repriză, FCU  a deschis scorul după ce echipa CS Universitatea a avut primele ocazii ale partidei. Autorul golului a fost Baeten, care a înscris cu un şut din careu. În minutul 60, George Ganea a majorat scorul după o pasă a lui Bahassa.

Cu acestă victorie, FCU Craiova a urcat pe locul 13, cu 19 puncte.

VIDEO ǀ Universitatea Craiova - FCU Craiova 0-2 (Baeten 50, Ganea 60), în direct pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: Lazar - Vătăjelu, Papp, Raul Silva, Mitrea, D. Benga - Al. Creţu, Căpăţînă, Nistor - Rivaldinho, Baiaram
  • FCU Craiova: Gurău - R. Negru, Duarte, Paramatti, Van Durmen - D. Albu, V. Achim - Baeten, Bauza, Bahassa - G. Ganea

Minutul 90+4: Final de meci! FCU se impune cu 2-0.

Minutul 87: Ivan trimite în forţă pe portarul Gurău, care respinge spectaculos.

Minutul 60:GOL FCU Craiova! Bahasa scoate la Ganea, care îndeplineşte o simplă formalitate din interiorul careului.

Minutul 50: GOL FCU Craiova! Baeten este găsit excelent de Bauza. Mijlocaşul belgian îl învinge oe Lazar cu un şut excelent plasate.

Mintul 45+9: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 26: Rivaldinho primeşte un balon după un ricoşeu, dar nu îl poate învinge pe Gurău din câţiva metri.

Minutul 22: Galeriile nu s-au potolit, centralul a trimis echipele la vestiare din cauza materialelor pirotehnice, care nu contenesc să fie aruncate pe teren.

Minutul 10: Partida a fost întreruptă câteva minute din cauza torţelor şi a petardelor aruncate pe teren.

Minutul 6: Vătăjelu l-a încercat pe Gurău cu un şut din unghi.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------

Formaţia lui Mirel Rădoi este pe locul 4, iar în cazul unui succes va urca pe trei, la doar două puncte de CFR Cluj, ocupanta locului secund.

De cealaltă parte, FCU este în foame de puncte. Formaţia lui Adrian Mititelu este pe penultima poziţie, cu doar 16 puncte marcate în 18 partide.

”Ne aşteaptă derby-ul oraşului dintre Universitatea Craiova şi FC U, care va fi un meci destul de disputat, indiferent de punctele pe care le are fiecare echipă şi locul din clasament.

Va fi o partidă a orgolilor şi sperăm câ atât pe teren, cât şi în tribune va fi spectacol, aşa cum au făcut suporterii noştri la meciul cu Rapid.

Sunt sigur că mâine seară va fi o atmosferă incendiară, sper să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor suporterilor şi la nivelul acestui derby.

Şi dacă nu au trecut (n.r. peste remiza cu Chindia), ne aşteaptă un meci atât de important încât trebuie să uităm tot şi problemele pe care le avem acasă. Cel mai important meci al acestui sezon este partida de mâine seară.

Toată lumea vrea câştige, indiferent de poziţia din clasament, chiar dacă am înţeles că adversarii vor juca pe o primă dublă. Şi dacă ar fi triplă din partea noastră, cred că nu ne poate motiva mai mult, decât faptul că jucăm un derby şi trebuie să câştigăm cele trei puncte”,
a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele