Ultima oră
PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor
Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României” Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României”
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari”

VIDEO | Universitatea Craiova – Petrolul 2-1. Rivaldinho aduce victoria oltenilor în ultimele minute

Superliga Publicat pe 15 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20887714/5/universitatea-craiova-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-15-10-2022-1.jpg

Universitatea Craiova a câştigat sâmbătă, pe teren propriu, meciul cu formaţia Petrolul Ploieşti, scor 2-1, în etapa a 14-a din Superligă. Golul victoriei a fost marcat în al doilea minut de prelungire.

Petrolul a deschis scorul în minutul 58, când Mario Bratu a trimis din corner, Arlauskis a scos lovitura de cap a lui Huja, dar Irobiso a reluat în plasă. Craiova a egalat în minutul 76. Roguljic a executat o lovitură liberă, portarul Vâlceanu a respins în faţă şi Cîmpanu a înscris. Golul victoriei craiovene a fost înscris de Rivaldinho, în al doilea minut de prelungire al meciului. Este a cincea înfrângere consecutivă pentru ploieşteni şi al patrulea meci în care primesc gol în minutele de prelungire.

Universitatea Craiova - Petrolul, 2-1(Cîmpanu A. 76', Rivaldinho 90+2' \ Irobiso C. 58' )

Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: Arlauskis - Screciu, Raul Silva, Bg. Mitrea - Hanca, Al. Creţu, Căpăţînă, N. Bancu - Cîmpanu, An. Ivan, Baiaram
  • Rezerve:  Lazar - Găman, Vătăjelu, Mateiu, Nistor, Roguljic, Ed. Florescu, Rivaldinho, Markovic
  •  
  • Petrolul: Vâlceanu - Felix Mathaus, Meijser, Huja - Pashov, Dumitriu, Seto, Jair, Velisar - Irobiso, M. Bratu
  • Rezerve: Leitner, Al. Olaru, Ţicu, Cebotaru, Tucaliuc, G. Grozav, Măzărache, Cioiu, Ivanovski

Min. 90+4: Final de partidă!

Min. 90+2: GOL marcat de U. Craiova, Roguljic trimite o centrare superbă în careu, iar Rivaldinho reuşeşte să o fructifice şi aduce victoria pentru olteni.

Min. 85: Schimbare la Petrolul, iese Jair şi intră Grozav. 

Min. 76: GOL marcat de U. Craiova, Roguljic bate periculos lovitura liberă, iar portarul ploieştenilor respinge direct la Cîmpanu, care restabileşte egalitatea.

Min. 75: Dublă schimbare pentru ploieşteni, ies Velisar şi Irobiso şi intră Ticu şi Ivanovski

Min. 70: Ocazie imnsă pentru olteni de a egala, Bancu trimite o centrare perfectă în careu, dar lovitura de cap a lui Roguljic trece puţin pe lângă.

Min.70: Dublă schimbare făcută de Mirel Rădoi, ies Baiaram şi Creţu şi intră Roguljic şi Vătăjelu.

Min. 64: Schimbare la Petrolul, iese Bratu şi intră Tucaliuc.

Min. 63: Bancu vede primul cartonaş galben al partidei.

Min. 60: Dublă schimbare la U. Craiova, ies Ivan şi Hanca şi intră Rivaldinho şi Markovic.

Min. 58: GOL marcat de Petrolul, Irobiso deschide scorul cu o lovitură de cap, după ce Arlauskis reuşise să apare în primă fază. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45: Final de primă repriză!

Min. 40: Ocazie mare pentru olteni, acelaşi Baiaram trimite un şut de la distanţă, dar de acestă dată este deviat şi Vâlceanu scoate de sub bară.

Min. 36: Baiaram trimite un şut din afara careului, dar execuţia mijlocaşului de la Craiova trece mult peste poartă.

Min. 10: Fază frumoasă făcută de Huja, jucătorul Petrolului are o pătrundere bună şi finalizează acţiunea cu un şut care trece puţin pe lângă.

Min. 1: A început partida!

________________________________________________________________________________________________________________________________________

După ce au cochetat cu locurile superioare ale clasamentului, ploieştenii par să fi ameţit de la aerul tare al înălţimilor. Petrolul a câştigat ultima dată pe 4 septembrie, 2-1 cu FC Botoşani, iar de atunci au urmat patru înfrângeri consecutive. 

Nici oltenii nu au prea multe motive de laudă. Din ultimele patru meciuri, CSU Craiova a scos doar o victorie şi o remiză şi a pierdut de două ori. Cu o zestre de 4 puncte din 12 posibile, Rădoi pare să fi pierdut sprijinul vestiarului, însă conducerea e, cel puţin deocamdată, tot de partea fostului selecţioner.

Înaintea meciului de azi, cele două echipe sunt vecine în clasament. Astfel, CSU Craiova este a  şasea şi are 18 puncte, în vreme ce Petrolul se află la o lungimne în spatele oltenilor şi pe poziţia imediat următoare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele