Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

VIDEO | Universitatea Craiova - Petrolul Ploieşti 1-3. ”Lupii galbeni” s-au distrat cu defensiva oltenilor

Superliga Publicat pe 22 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21352186/2/universitatea-craiova-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-22-10-2023.jpg

Petrolul Ploieşti a învins în deplasare, scor 3-1, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

După o primă repriză în care Universitatea Craiova a avut mai multe şanse de gol şi a dominat, ploieştenii au început perfect repriza secundă, cu golul lui Muşi, din minutul 57. În minutul 70 a venit rândul lui Grozav să înscrie, acesta majorând scorul la 2-0 în favoarea oaspeţilor.

Oltenii au avut un penalti transformat de Kurtic, în minutul 74, iar ploieştenii au marcat în minutul 77, prin Grozav, dar după aproape 6 minute de aşteptare a deciziei VAR, golul a fost anulat pentru offside. Petrolul a închis însă tabela în minutul 90+1, prin golul lui Marian Huja, revenit pe teren după aproape un an de absenţă din cauza accidentării.

Ploieştenii s-au impus cu 3-1 şi sunt pe locul 6 în clasament, cu 19 puncte, iar Universitatea Craiova se află pe 4, cu 22 de puncte.

VIDEO | Universitatea Craiova - Petrolul Ploieşti 1-3 (Kurtic 74-penalty / Musi 58, Grozav 70, Huja 90+1), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Universitatea Craiova:  L. Popescu - Fl. Borţa, Screciu, Raul Silva, Ndong - Danciu, Kurtic, Lyes Houri - Roguljic, Markovic, Al. Mitriţă
  • Petrolul: Zima - Dumitriu, Meijers, Papp, P. Justiniano - Doua, T. Seto, S. Hanca - Jair, Grozav, Musi

Minutul 90+11: Final de meci! Petrolul se impune cu 3-1.

Minutul 90+1: GOL Petrolul! Huja vine la un corner şi reia cu un o execuţie perfect plasată cu capul.

Minutul 77: Grozav înscrie, dar după o lungă analiză var, reuşita este anulată pentru offside.

Minutul 72: GOL Universitatea Craiova! Justiniano comite un henţ stupid în careu. Kurtic transformă de la punctul cu var cu ceva emoţii, deoarece Zima a ghicit colţul.

Minutul 70: GOL Petrolul! Grozav este lansat şi marchează din poziţie de singur cu portarul, după ce a scăpat nepermis de uşor din marcaj.

Minutul 69: Meijiers ia o acţiune din propriul careu pe cont propriu şi trece nepermis de uşor de Screciu, dar este altruist şi portarul Popescu parează.

Minutul 64: Doua reia din prima de la 20 de metri puţin peste poartă.

Minutul 58: GOL Petrolul! Dumitriu centrează pe 5 metri de unde Musi apare la sacrificiu şi reia.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 32: Arbitrul lasă bine avantaj la o acţiune tehnică a lui Mitriţă, care nu prinde cadrul porţii.

Minutul 8: Silva reia cu capul după un corner puţin pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------------

U. Craiova vine după egalul, scor 0-0, cu FC Voluntari din etapa trecută şi se află pe locul 4 în clasamentul Superligii. Oltenii sunt neînvinşi de cinci meciuri, dar jocul nu este la nivelul aşteptărilor, lucru ce se vede şi din faptul că se află la 7 ”lungimi” de prima clasată, FCSB.

De cealaltă parte, Petrolul este una dintre surprizele acestui start de sezon şi vine după egalul din etapa trecută (0-0) din meciul cu UTA. ”Lupii Galbeni” se află pe poziţia a 7-a în clasament şi a luat o opţiune serioasă la terminarea pe un loc de paly-off.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în sezonul regulat, din stagiunea trecută, şi s-a încheiat cu victoria lui U. Craiova cu 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele