Ultima oră
Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei
Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton
Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat
Cine va arbitra finala Cupei României, Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi Cine va arbitra finala Cupei României, Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi
Kylian Mbappé, desemnat a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1 Kylian Mbappé, desemnat a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1
Mihai Rotaru s-a dezlănţuit după egalul cu Farul: ”În Bănie, i se spune «Hoţegan»”

Mihai Rotaru s-a dezlănţuit după egalul cu Farul: ”În Bănie, i se spune «Hoţegan»”

VIDEO ǀ Universitatea Craiova - Poli Iaşi 2-2. Formaţia lui Leo Grozavu a revenit de la 2-0 şi a fost salvată de VAR în ultimele minute

CS Universitatea Craiova Publicat pe 16 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21420715/2/universitatea-craiova-politehnica-iasi-superliga-superbet-16-12-2023.jpg

Poli Iaşi a terminat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-2, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii. Craiovenii au condus cu 2-0 şi au avut gol anulat de VAR în minutul 90+1.

Gazdele nu au avut adversar în prima repriză, când Universitatea a dominat, înscriind de două ori. Prima reuşită i-a aparţinut lui Alexandru Mitriţă, în minutul 30, cu concursul portarului ieşean, Silviu Lung jr. Oltenii şi-au mărit avantajul cu un gol al lui Roguljic, înscris în minutul 45+1. După pauză, Poli Iaşi a prezentat o altă faţă, jucând mai curajos şi punând probleme gazdelor.

Arbitrul Horia Mladinovici a dictat penalti pentru un fault comis în careu de Alexandru Creţu la Sergiu Buş. A transformat Alin Roman, în minutul 52, şi oaspeţii reveneau în meci. Elevii lui Leo Grozavu au atacat în continuare şi au reuşit să egaleze în minutul 70, când Alin Roman a marcat dintr-o lovitură liberă de la peste 25 de metri. Gazdele puteau da lovitura prin Jovan Markovic, care a înscris din careu în minutul 90+1, dar golul a fost anulat de VAR după şase minute de aşteptare.

S-a terminat 2-2 şi Universitatea Craiova se află pe locul trei în Superligă, cu 33 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului secund, CFR Cluj, dar cu un meci mai mult disputat. Poli Iaşi a adunat 23 de puncte şi este pe locul 13.

Universitatea Craiova - Poli Iaşi 2-2 (Mitriţă A. 30', Roguljic A. 45+1 / Roman A. 54'(p), 69')

Echipele de start:

  • Universitatea Craiova (4-2-3-1): Popescu - Căpăţînă, Screciu, Creţu, Bancu - Kurtic, Mateiu - Danciu, Roguljic, Mitriţă - Koljic
  • Rezerve: Lazar, Vlădoiu, Ndong, Houri, Işfan, Baiaram, Trică, Ivan, Markovic
  •  
  • Poli Iaşi (4-3-3): Lung - Martac, F. Ilie, Katanec, Ispas - Roman, Marchioni, Jatoba - Gheorghiţă, Buş, Phelipe
  • Rezerve: Ailenei, Samayoa, Ştefanovici, Ciobanu, Tincu, Ion, Hrib, Bordeianu, V. Ilie

Min. 90+14: Final de meci! 

Min. 90+1: Gol anulat pentru U. Craiova! Bancu a trimis în faţa porţii, iar Markovic s-a aflat în locul potrivit şi a băgat mingea în poartă, dar golul a fost anulat după verificarea din cabina VAR.

Min. 69: GOOOL marcat de Poli Iaşi! Roman a egalat cu şut din lovitură liberă de la 30 de metri, cu largul concurs a lui Popescu.

Min. 54: GOOOL marcat de Poli Iaşi! Creţu a faultat în careu, iar centralul a dictat penalty pentru molodiveni. Roman a redus din diferenţă din loviutra de la 11 metri.

Min. 46: A început a doua repriză! 

Min. 45+2: Final de primă repriză!

Min. 45+1: GOOOL marcat de U. Craiova! Mitriţă a ratat dintr-o poziţie excelentă, dar Roguljic a profitat de un ricoşeu norocos şi a dublat avantajul echipei sale.

Min. 38: Ocazie pentru Poli Iaşi! Loviutara de cap a lui Jatoba a fost prinsă de Popescu.

Min. 30: GOOOL marcat de U. Craiova! Bancu i-a pasat lui Mitriţă, iar jucătorul a deschis scorul cu un şut din afara careului.

Min. 8: Ocazie pentru U. Craiova! Mateiu i-a trimis bine lui Koljic, dar atacantul a trimis alături.

Min. 1: A început partida! 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Universitatea Craiova, ca în fiecare an, îşi propune să câştige titlul în Superligă. Oltenii sunt pe locul 3 în clasament, cu 32 de puncte, fiind la puncte în spatele FCSB-ului, echipa de pe primul loc. 

În tabăra opusă, Poli Iaşi va încerca în acest sezon să rămână în Superligă. Echipa lui Leo Grozavu se află pe locul 12, cu 22 de puncte, după 19 etape jucate. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri