Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

VIDEO | Universitatea Craiova - Rapid 1-1. Rezultat perfect pentru liderul FCSB

Superliga Publicat pe 4 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21511650/2/universitatea-craiova-rapid-bucuresti-superliga-superbet-4-03-2024.jpg

Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid, în ultimul meci din etapa a 29-a a Superligii.

Gazdele au marcat primele la Craiova, în minutul 30, atunci când Bancu a centrat de pe partea stângă, iar Alexandru Mitriţă a fost omul potrivit la locul potrivit catapultând balonul în plasă. În startul reprizei secunde tot Mitriţă a ratat o şansă uriaşă, în minutul 47, trimiţând puţin pe lângă poartă la o greşeală a defensivei giuleştene. După numai două minute Hromada a egalat, înscriind primul său gol pentru Rapid, din faţa porţii, la pasa lui Ermal Krasniqi.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1 şi înaintea ultimei etape din sezonul regular Rapid e pe locul secund, cu 52 de puncte, la 12 puncte distanţă de liderul FCSB. Universitatea Craiova ocupă locul al patrulea, cu 46 de puncte.

VIDEO | Universitatea Craiova - Rapid 1-1 (Mitriţă 30 / Hromada 49), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Screciu, Maldonado, Bancu (cpt.) - Al. Creţu, Mateiu, Houri - Baiaram, Markovic, Mitriţă
  • Rapid: Aioani - Braun, I. Cristea, Iacob (cpt.), Bădescu - Hromada, Hasani, Oaidă - Krasniqi, Rrahmani, Petrila

Minutul 90+6: Final de meci! Se termină 1-1.

Minutul 85: Rrahmani reia din careu în braţele portarului. Giuleştenii cer penalty la o intrare a lui Maldonado asupra kosovarului.

Minutul 64: Papeau rezistă atacului lui Maldonado şi trimite peste portarul Popescu, dar Screciu scoate de pe linia porţii.

Minutul 49: GOL Rapid! Krasniqi trimite o pasă genială din flanc pe jos, la firul ierbii. Hromada apare de lângă trei adversari şi reia.

Minutul 47: Mitriţă pătrunde în careu şi reia puţin pe lângă poartă din unghi.

Minutul 45+2: Pauză! Universitatea Craiova conduce cu 1-0.

Minutul 30: GOL Universitatea Craiova! Alexandru Mitriţă trimite mingea în poartă după centrarea perfectă a lui Nicuşor Bancu.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------

U. Craiova vine după victoria obţinută la limită, etapa trecută, scor 3-2, în faţa Petrolului şi se află pe locul 4 în Superliga. Oltenii speră să reducă din diferenţa faţă de primele 3 locuri înaintea începerii play-off-ului.

De cealaltă parte, Rapid se află pe poziţia a 2-a în Superliga, la 13 puncte de liderul FCSB şi au 6 victorii şi o singură înfrângere în acest an. Giuleştenii vin după succesul din runda trecută, 4-1 în faţa lui UTA.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria Rapidului cu 2-0.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele