Ultima oră
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar
NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare
VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Duel între două echipe aflate în forme diametral opuse VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Duel între două echipe aflate în forme diametral opuse
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Neluţu Sabău, fără victorie de 3 etape VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Neluţu Sabău, fără victorie de 3 etape

VIDEO | Universitatea Craiova se impune în derby-ul cu FC ”U”! Atmosferă senzaţională pe „Oblemenco”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 14 feb 2022
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a reuşit să obţină victoria în faţa rivalei FC ”U” Craiova, scor final 2-0. Derby-ul „incendiar” a fost transmis în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro

În startul confruntării, ultraşii celor două formaţii au dat startul unui show cu adevărat special: torţe, artificii, petarde şi artificii. Arbitrul a întrerupt partida de două ori, iar a doua oara jucătorii au fost trimişi la vestiare timp de 2 minute. 

În tur, scorul a fost tot 2-0 pentru formaţia lui Reghecampf.

Gustavo a fost cel care a deschis scorul, în minutul 16. A doua reuşită a venit târziu, în minutul 76. Baiaram a marcat din pasa lui Nistor, ambii au fost trimişi în teren în partea secundă de Reghecampf. 

Echipa lui Nicolo Napoli nu a arătat tocmai rău, dar nici nu le-a pus mari probleme rivalilor. 

Universitatea Craiova - FC U Craiova 2-0

Final de meci.

Min. 76: GOOOL CSU Craiova! Nistor a scăpat singur cu portarul, dar a fost altruist şi i-a pasat în partea opusă lui Baiaram. Cu poarta goala şi absolut singur, nu a avut cum să rateze.

Min. 66: Ocazie mare CSU! Ivan câştigă duelul aerian cu Kovacic şi îi aşează bine mingea lui Baiaram. Proaspăt intrat pe teren, Baiaram prinde un voleu bun, dar se duce puţin pe lângă bara de la colţul lung.

Min. 59: Fază suspectă de eliminare! Bancu l-a faultat la limită pe Baeten, iar oaspeţii au protestat vehement pentru că arbitrul nu i-a arătat al doilea galben. După reluări, Bancu pare că ar fi meritat să fie eliminat.

Min. 55: Jocul s-a intensificat. Se joacă ceva mai spectaculos, pe contre.

Min. 47: Ocazie importantă FCU! Bauza îşi aşează aproape perfect mingea lui Baeten, în interiorul careului, dar belgianuul se grăbeşte şi şutează din prima mult peste poartă.

A început a doua repriză.

Pauză.

Min. 44: Ocazie importantă CSU! Elevii lui Reghecampf au scăpat iar pe un atac foarte periculos. Ivan a pătruns prin flancul stâng, i-a pasat lui Bancu, care a trimis pe lângă. În dreapta avea cel puţin doi coechipieri liberi, în poziţii excelente.

Min 32: Ocazie importantă CSU! Formaţia lui Napoli are probleme destul de mari în defensivă. Gazdele au scăpat bine pe atac, dar Markovic n-a finalizat tocmai bine. Kovacic i-a blocat şutul.

Min. 16: GOOOL CSU Craiova! Gazdele execută foarte rapid un corner, balonul ajunge la Gustavo în careu şi reuşeşte să-l învingă pe Popa!

Min. 14: Ocazie mare CSU Craiova! Gustavo trimite puţin pe lângă bară.

Min. 13: Tensiuni după ce Gustavo a cerut penalty! Fotbalistul gazdelor căzut mult prea uşor în careu, după ce i-a pusă o mână în piept.

Meciul a fost reluat după aproximativ 10 minute. Dacă arbitrul decide încă o dată întreruperea, meciul nu va mai continua.

Min. 10: Meciul a fost întrerupt din nou! De data aceasta, galeria gazdelor a început un show cu adevărat uimitor. Torţe, fumigene, petarde şi ARTIFICII! Jucătorii au fost trimişi la vestiare.

Min. 5: Arbitrul a decis întreruperea partidei până când galeria oaspete se va calma. A început show-ul pirotehnic pe „Ion Oblemenco”!

Minutul 1: A început partida! Gică Craioveanu a fost cel care a dat lovitura de start. În mod simbolic a fost aleasă o minge specială - retro.

Echipele de start:

  • CS „U” CRAIOVA: Pigliacelli - Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu - Cîmpanu, Al. Creţu, Mateiu, Gustavo - Markovic, Ivan
  • REZERVE: Lazar, Vlădoiu, Bic, Căpăţînă, Nistor, Vînă, Baiaram, Roguljic, Trică
  • FC „U” CRAIOVA: R. Popa - Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert - Asamoah, Achim - Baeten, Bauza, Van Durmen - C. Bălan
  • REZERVE: Mogoşanu, Paramatti, Buşu, Albu, Pop, Marquet, Sidibe, Ondaan, Compagno

Elevii lui Nicolo Napoli au obţinut 7 puncte din 9 posibile în ultimele trei runde, în care au întâlnit două formaţii care vor evolua aproape sigur în play-off - FCSB (2-2) şi FC Botoşani (3-2), dar şi pe FC Argeş, echipă aflată la un singur punct de locul 6.

De cealaltă parte, Universitatea vine după un succes zdrobitor obţinut pe terenul lui Dinamo, scor 6-1, însă presiunea este pe echipa lui Reghecampf, în condiţiile în care orice pas greşit o poate face să tremure pentru locul în play-off. CSU are acum 39 de puncte şi are nevoie de un traseu aproape perfect pentru a-şi asigura prezenţa în TOP6 la finalul sezonului regulat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele