Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi 3-2. Oltenii termină sezonul pe podium

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 18 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21592855/3/universitatea-craiova-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-play-off-superliga-superbet-18-05-2024.jpg

Universitatea Craiova a câştigat pe teren propriu, scor 3-2, cu Sepsi OSK, în ultima etapă, a zecea, din play-off-ul Superligii. Oltenii vor disputa un meci de baraj pentru intrarea în cupele europene.

Covăsnenii au dominat începutul meciului de la Craiova, ratând prin Cosmin Matei şi Roland Varga, iar Marius Ştefănescu a deschis scorul în minutul 21 care a înscris c o scăriţă pe lângă Laurenţiu Popescu. În partea secundă craiovenii au venit de la vestiare cu două înlocuiri, iar unul dintre jucătorii noi intraţi a reuşit să înscrie, Bană egalând cu un şut din afara careului.

Mekvabishvili şi Andrei Ivan au ratat în aceeaşi fază, din minutul 51, pentru ca un minut mai târziu Koljic să înscrie aducând gazdele în avantaj, 2-1. Oaspeţii au egalat prin Debeljuh, în minutul 66, dar Andrei Ivan a marcat în minutul 79, din pasa lui Alexandru Mitriţă, şi oltenii s-au impus cu 3-2, chiar daca Sherif Kallaku a trimis în transversală, în minutul 90+2.

Universitatea Craiova s-a clasat pe locul al treilea în clasamentul Superligii, cu 44 de puncte, urmând să evolueze într-un baraj cu învingătoarea din barajul Oţelul Galaţi – Universitatea Cluj, pentru stabilirea echipei care va merge în cupele europene. Sepsi OSK a încheiat sezonul pe locul 5, cu 34 de puncte.

VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi 3-2 (Bană 46, Koljic 52, Ivan 80 / Ştefănescu 21, Debeljuh 66), în direct la Prima Sport 2! Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Bancu, Raul Silva, Zajkov, Vlădoiu - Creţu, Mekvabishvili - Ivan, Mitriţă, Danciu - Markovic
  • Sepsi: Niczuly - Oroian, Ciobotariu, Ninaj, F. Ştefan - C. Matei, Alimi, Aganovic - R. Varga, Debeljuh, Ştefănescu

Minutul 90+4: Final de meci! Universitatea Craiova bate cu 3-2.

Minutul 80: GOL Universitatea Craiova! Ivan scapă din marcaj şi urcă din flanc, apoi îl învinge pe Niczuly.

Minutul 66: GOL Sepsi! Dumitrescu centrează, iar Debeljuh se înalţă şi reia cu capul din 6 metri.

Minutul 58: Creţu trimite cu latul din careu pe lângă poartă.

Minutul 52: GOL Universitatea Craiova! Fază prelungită în careul oaspeţilor. Cei de la Sepsi resping greu, iar Koljic reuşeşte să reia.

Minutul 46: GOL Universitatea Craiova! Bană reia de la peste 20 de metri perfect plasat.

Minutul 45+5: Pauză! Sepsi conduce cu 1-0.

Minutul 21: GOL Sepsi! Ştefănescu face un stop de mare jucător şi reia din careu singur cu portarul.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------

Oltenii au nevoie de o victorie pentru a spera la poziţia secundă. Înainte ultimei etape, Universitatea Craiova are 41 de puncte, iar CFR Cluj 43 de puncte.

De cealaltă parte, Sepsi se află pe locul cinci, cu 34 de puncte, la două în spatele Farului.

În meciul tur din play-off, Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 3-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele