Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

VIDEO ǀ Universitatea Craiova – UTA 2-1. Oltenii se impun, după ce au fost conduşi în prima repriză

Superliga Publicat pe 10 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21046470/3/uta-arad-universitatea-craiova-superliga-superbet-23-10-2022-1.jpg

Universitatea Craiova a învins vineri, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia UTA Arad, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-1.

În al doilea meci al etapei a 30-a, ultima din sezonul regular, arădenii au cerut penalti la Craiova, în minutul 18, după ce balonul şutat de Postolachi l-a atins în mână pe Screciu. După consultarea VAR, arbitrul Cătălin Popa nu a acordat nimic.

UTA a deschis scorul în minutul 39, prin Batha, cu o lovitură de cap. Craiova a egalat în minutul 52, dintr-un şut al lui Markovic, deviat de Erico da Silva, iar Koljic a marcat pentru 2-1 în minutul 65.

În minutul 86 arădenii au trecut pe lângă gol la o ocazie importantă a lui Otele – lovitură de cap respinsă de Laurenţiu Popescu în transversală, iar Rivaldinho a respins de pe linia porţii.

Craiova se află pe locul al patrulea în clasament, cu 54 de puncte, la egalitate cu FCSB, iar UTA e pe 14, cu 27 de puncte.

U. Craiova – UTA 2-1 (Markovic J. 52' Koljic E. 65' / Batha I. 39')

Echipele de start:

  • U. Craiova: L. Popescu - Vătăjelu, Zajkov, Raul Silva, Ndong - Mateiu, Screciu - Işfan, Baiaram, A. Ivan - J. Markovic
  • Rezerve: D. Lazar, Vlădoiu, Mitrea, Al. Creţu, D. Sala, Roguljic, Cîmpanu, Rivaldinho, Koljic
  •  
  • UTA: Kucher - Abeid, Erico, Benga, Roger - R. Pop, Idriz Batha, Cascini, Willie Barbosa - Postolachi, Milosevic
  • Rezerve: Balauru, Dobrescu, Isac, P. Anton, Otele, Stahl, Hoxhallari, Paşcalău, Chindriş

Min. 90+4: Final de partidă!

Min. 86: Şansă imensă pentru UTA să egaleze! Otele trimite mingea cu capul în bara transversală, iar apoi Rivaldinho are o intrervenţie senzaţională şi îşi salvează echipa.

Min. 65: GOOOL marcat de U. Craiova! Creţu trimite o pasă de excepţie pentru Koljic, care nu ratează şansa şi îi aduce pe olteni în avantaj.

Min. 62: Ocazie imensă pentru UTA! Otele scapă singur cu Popescu, dar ratează incredibil.

Min. 52: GOOOL marcat de U. Craiova! Markovic ia o acţiune pe cont propriu, iar şutul lui din afara careului intră în poartă, după ce a fost deviat decisiv de un jucător al arădenilor.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+1: Final de primă repriză!

Min. 39: GOOOL marcat de UTA! Batha profită de o greşeală din apărarea oltenilor şi deschide scorul cu o lovitură de cap, în urma unui corner.

Min. 27: Ocazie de partea oltenilor! Ivan intră în careu şi trimtie un şut în forţă la colţul scurt, dar portarul arădenilor se opune.

Min. 20: Şansă bună pentru U. Craiova! Mateiu trimite un şut din afara careului, dar execuţia sa trece peste poarta apărată de Kucher.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ambele formaţii se întâlnesc după ce în runda precedentă au obţinut două succese importante. Universitatea Craiova a câştigat cu 1-0 pe terenul Petrolului Ploieşti, în timp ce UTA a reuşit să producă surpriza etapei trecute, când ”Bătrâna Doamnă” a dispus la Arad de FCSB, scor 3-1.

În clasament, Universitatea Craiova se clasează pe locul 5, graţie celor 51 de puncte adjudecate până acum în timpul sezonului regular, şi este calificată în play-off. De cealaltă parte, cu doar 27 de puncte câştigate, UTA se poziţionează pe locul 14 ce duce la barajul de supravieţuire în primul eşalon.

UTA - Universitatea Craiova, duel din turul sezonului regular, s-a terminat cu victoria oltenilor, scor 1-2.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele