Ultima oră
Simeone, discurs ironic după remiza cu Almeria Simeone, discurs ironic după remiza cu Almeria
VIDEO | Sepsi – ”U” Cluj 0-0, în direct pe Prima Sport 2! Echipele de start VIDEO | Sepsi – ”U” Cluj 0-0, în direct pe Prima Sport 2! Echipele de start
NEWS ALERT | CFR Cluj l-a transferat pe "Messi din Salento" NEWS ALERT | CFR Cluj l-a transferat pe "Messi din Salento"
Ladislau Boloni a declanşat scandalul momentului în Franţa! "Meriţi să-ţi plesnesc una" Ladislau Boloni a declanşat scandalul momentului în Franţa! "Meriţi să-ţi plesnesc una"
Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier! Eduard Novak a explicat ce s-a întâmplat Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier! Eduard Novak a explicat ce s-a întâmplat
Anamaria Prodan, dornică să îl ajute pe selecţioner! ”Eu cu drag o să-i fac propuneri” Anamaria Prodan, dornică să îl ajute pe selecţioner! ”Eu cu drag o să-i fac propuneri”

VIDEO | Uruguay - România 26-20. ”Stejarii” au pierdut al doilea meci de verificare cu sud-americanii

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 17 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/20778952/1/rugby.jpg

Reprezentativa de rugby a României a fost învinsă, duminică, scor 26-20, de Uruguay, în al doilea meci test disputat cu uruguayenii la Montevideo. Partida s-a putut vedea în direct pe Prima Sport 2.

În primul meci, la 10 iulie, “stejarii” s-au impus cu 30-22.

La începutul lunii, România a mai disputat un meci test cu Italia, însă pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf din Bucureşti, confruntare pierdută cu 13-45 de “stejari”.

mail-share icon Email
viewscnt

Rugby

Ultimele articole Toate articolele