Ultima oră
VIDEO | Atletico Madrid - Athletic Bilbao 3-1. Trupa lui Diego Simeone se apropie de podium VIDEO | Atletico Madrid - Athletic Bilbao 3-1. Trupa lui Diego Simeone se apropie de podium
Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A
VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă
VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă
Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League

VIDEO ǀ UTA Arad - Chindia Târgovişte 1-1. Dâmboviţenii au ratat pe final prima victorie din acest sezon

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 3 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20845373/1/uta-chin-2.jpg

UTA Arad şi Chindia Târgovişte au încheiat sâmbătă la egalitate, scor 1-1, un meci din etapa a noua a Superligii.

Primul gol al partidei a fost marcat în minutul 44, când Akhmatov a şutat de la 25 de metri, balonul s-a dus în bară, a ricoşat în portarul Balauru şi a intrat în plasă. Arădenii au egalat prin Benga, în minutul 86.

VIDEO ǀ UTA Arad - Chindia Târgovişte 1-1 (Benga 85 / Akhmatov 44) , în direct pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • UTA: Balauru - Vukcevic, Chindriş, Benga, Hoxhallari - Batha, Isac - Jobello, Cascini, Otele, Postolachi
  • Chindia: Moldovan - Orozco, Celea, Boldor, Ad. Ioniţă - Akhmatov, Vorobjovas - Popadiuc, Neguţ, Cooper - D. Popa

Minutul 85: GOL UTA! Corner din partea dreaptă pentru gazde. Benga este bine plasate şi înscrie cu o execuţie superbă din voleu.

Minutul 72: Şansă mare ratată de UTA. Keşeru trimite un şut de la marginea careului, care zguduie bara transversală a porţii apărate de Moldovan.

Minutul 45+2: Pauză! Chindia conduce cu 1-0.

Minutul 44: GOL Chindia! Akhmatov trage de la 30 de metri. Mingea îi scapă portarului celor de la UTA şi se duce în bară, apoi din spatele acestuia intră în poartă.

Minutul 31: Cascini aşează foarte bine pentru Jobello, care trage puţin pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

Formaţia lui Ilie Poenaru are nevoie de victorie pentru a rămâne în calculele de play-off. Arădenii ar putea urca până pe locul 4, dar ar învinge formaţia dâmboviţeană.

De cealaltă parte, Chindia are un start de sezon modest. Elevii lui Adrian Mihalcea sunt ultimii în clasament, cu doar două puncte în VII etape. Iar în cazul unui eşec, tehnicianul ar putea fi chiar demis.

”Deja e din ce în ce mai greu să vorbesc după astfel de meciuri. E greu să înţeleg unele lucruri, dar trebuie să accept realitatea şi să încercăm să ieşim din această gaură. E destul de greu când meci de meci cine vrea să ne dea gol ne dă. Am început extrem de prost, am fost conduşi cu 2-0, am avut o reacţie, dar am fost timoraţi în faţa porţii.

Problemele astea personale ne-au costat. La un moment dat contează şi valoarea individuală. Nu e întâmplător că mulţi dintre băieţii care sunt la echipă sunt refuzaţi de alte echipe. Îi luăm noi. Noi doar încercăm să facem transferuri şi ne afundăm din ce în ce mai mult.

Eu sunt de vină. Duelurile trebuie câştigate. La faza ofensivă suntem ok, dar nu ştiu cum putem reuşi să ieşim din această stare. O echipă în zece oameni, o echipă care avea doar şansa contraatacului, au reuşit să inscrie când noi eram zece, iar ei doar doi. Voiam să câştigăm, veneam după o revenire, ar fi fost păcat să blocăm jocul şi să nu dăm golul trei.

Poate în meciurile următoare vom marca trei goluri, dar cu siguranţă vom lua patru. Le pare rău, dar noi avem sabia aici. Eu ce să fac? Au făcut ceva ca să nu le pară rău? Poate ei nu pot mai mult, poate eu nu le transmit. O să dansăm acum că lumea pare mulţumită? Noi suntem un bun sparring partner.

Dacă aş putea acum, aş cere zece transferuri. Ştiu că nu vor veni. Ăştia suntem. Noi ne cârpim. Nu avem fundaş dreapta, în atac avem doar doi atacanţi şi tot aşa. E uşor să dau vina pe altcineva, când eu sunt singurul vinovat, şi pentru că am acceptat, şi că nu am reuşit să îi fac să înţeleagă importanţa fiecărui meci în parte.

Nu mă gândesc la o plecare. Nu renunţ în ruptul capului. Faptul că sunt mai critic nu înseamnă că voi renunţa, dar decizia e la conducător. Nu am mai spus nimic în vestiar. I-am lăsat să se schimbe, sunt dezamăgiţi, dar sincer nu mă interesează. Mai aveam să intru eu pe teren”
, a răbufnit Mihalcea, după eşecul din etapa trecută contra Petrolului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele