Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO | UTA Arad - Farul Constanţa 0-1. Prestaţie ştearsă a trupei lui Hagi salvată de tânărul Mazilu

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21025934/2/uta-arad-farul-constanta-superliga-superbet-24-02-2023-2.jpg

Farul Constanţa a învins în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii.

Golul a fost marcat de tânărul Mazilu, în minutul 60.

VIDEO | UTA Arad - Farul Constanţa 0-1 (Mazilu 60), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • UTA: D. Balauru - R. Benzar, Chindriş, Benga, Abeid - P. Anton, Batha, Ubbink - Roger, Miloseic, R. Pop
  • Farul: Aioani - Sîrbu, Larie, M. Popescu, Borza - Artean, Nedelcu, Grameni - Alibec, L. Munteanu, E. Sali

Minutul 90+4: Fluier final! Farul se impune cu 1-0.

Minutul 85: Pop centrează din marginea careului. Larie respinge decisiv din faţa lui Postolachi, care se pregătea să îndeplinească o simplă formalitate din 3 metri.

Minutul 60: GOL Farul! Proaspăt intrat pe teren, Mazilu înscrie, după ce a luat pe cont propriu o acţiune de senzaţie. Acesta pune excelent corpul şi trage imparabil cu latul la colţul lung.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 24: Ubbink trage pe lângă poartă din marginea careului, după o minge respinsă.

Minutul 5: Roger se trezeşte cu mingea la picior în poziţie ideală, dar Aioani reuşeşte să blocheze.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

Partida dintre UTA Arad şi Farul Constanţa va avea loc, vineri, de la ora 20:30, şi va putea fi urmărită în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. De asemenea, meciul va putea fi urmărit în format video-text pe site-ul Primasport.ro. 

Situaţia nu arată deloc bine pentru UTA. Chiar dacă în ultimele sezone a încercat să se lupte pentru un loc de play-of, anul acesta, situaţia s-a schimbat dramatic. Echipa din Arad nu a mai reuşit să câştige puncte şi se află în criză de rezultate. 

UTA este pe locul 15 în clasament, cu 24 de puncte, devenind una dintre condamnatele la retrogradare. Balint s-a întors la cârma echipei, dar pare că nu a putut redresa clubul. 

În tabăra opusă, Farul are parte de un sezon incredibil. Echipa lui Gică Hagi a renăscut după evoluţiile din sezonul trecut. Dobrogenii sunt lideri în clasamentul din Superligă, având 55 de puncte, cu două mai mult decât principala urmăritoare, FCSB. 

Farul Constanţa are nevoie de o victorie pentru a rămâne pe prima poziţie în Superligă. În acest sezon, lupta la titlu este strânsă, iar FCSB este şi ea aproape de cele clasate, având 48 de puncte. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele