Ultima oră
Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie” Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie”
Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut” Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut”
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga

VIDEO | UTA Arad - FC Voluntari, 4-3, pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Joao Pedro asigură victoria arădenilor

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21526962/1/fc-voluntari-uta-arad-superliga-superbet-17-02-2024.jpg

Echipa UTA Arad a trecut pe locul al treilea în play-out după ce a învins luni, pe teren propriu, scor 4-3, gruparea ilfoveană FC Voluntari, în prima etapă a play-out-ului Superligii. Cele patru goluri ale arădenilor au fost înscrise de fotbalişti introduşi în joc pe parcursul meciului.

Ambele echipe au jucat ofensiv la Arad, iar FC Voluntari a trimis de două ori în bară, prin Boboc şi Armaş. Tot ilfovenii au deschis scorul, în minutul 28, când Turda a pasat în careu şi Nemec a înscris. Intrat în joc în minutul 34, Machado a egalat pentru gazde, cu un şut de la marginea careului.

Oaspeţii au mers însă la cabine cu un avantaj minim, după ce Igor Armaş a marcat cu capul dintr-un corner executat de Doru Andrei, în minutul 45+1. Arădenii au egalat în minutul 50, prin Omondi, cap la lovitura liberă trimisă în careu de Fabry.

FC Voluntari a căutat victoria şi a atacat, ratând prin Dumiter, iar Doru Andrei a trimis în bară, din lovitură liberă, în minutul 68. UTA a înscris din nou în minutul 78, când Micovschi a centrat şi Tudorie a trimis în plasă cu o lovitură de cap. Golul a fost validat de VAR după o aşteptare de şase minute.

Ilfovenii au egalat în minutul 90+2, prin Merloi, jucător care a revenit după o accidentare gravă, petrecută în etapa a patra a acestui sezon. S-a încheiat însă 4-3 pentru UTA Arad, Machado înscriind din voleu, de la marginea careului, în minutul 90+7.

UTA este pe locul al treilea în play-out, cu 23 de puncte, în timp ce FC Voluntari, cu 14 puncte, este pe poziţia a 9-a.

Echipele de start:

  • UTA Arad: Iacob; Capuşă, Benga, Conte, Costa Rodrigues; Marcelo Freitas, Mihai, Fabry; Pop, Luckassen, Micovschi
  • FC Voluntari: Fernandez; Turda, Matricardi, Armas; Boboc, Raţă, Crepulja, Aliji; Dumiter, Nemec, Andrei

Minutul 90+6. Joao Pedro marchează şi asigură victoria arădenilor după un final nebun de meci!

Minutul 90+2! Goooolll FC Voluntari! Ilfovenii egalează prin Merloi, servit superb de Carnat!

Minutul 80. Goooollll UTA Arad! Alexandru Tudorie marchează după centrarea perfectă a lui Micovschi!

Minutul 69. Ocazie mare pentru UTA Arad! Joao Pedru trimite periculos de la distanţă, dar mingea trece peste poartă!

Minutul 67. Asediu la poarta arădenilor! FC Voluntari loveşte bara pentru a treia oară în această partidă!

Minutul 58. Dumiter trage superb din interiorul careului, însă portarul Iacob are o paradă senzaţională!

Minutul 53. Ocazie imensă pentru FC Voluntari! Vadim Raţă trimite cu capul, dar mingea trece puţin pe lângă poartă!

Minutul 51. UTA Arad egalează din nou! Johana Omondi trimite cu capul, fără şanse pentru portarul ilfovenilor!

Minutul 45+1.  Gooooolll FC Voluntari! Igor Almaş este servit perfect în careu în urma cornerului executat de Doru Andrei şi trimite imparabil pentru portar!

Minutul 38. Goooolll UTA Arad! Joao Pedro şutează din afara terenului, iar mingea deviată de Igor Almaş îl induce în eroare pe portarul Fernandez şi se duce în poartă!

Minutul 28. Goooolll FC Voluntari! Grigore Turda recentrează în urma unui corner, iar Nemec trimitec cu capul în poartă!

Minutul 25. Dumiter şutează plasat de la distanţă, însă mingea se duce puţin pe lângă poartă!

Minutul 22. FC Voluntari trece din nou pe lângă deschiderea scorului! Igor Armaş se înalţă superb, însă mingea este trimisă în bară!

Minutul 19. Ocazie monumentală pentru FC Voluntari! Aliji trece elegant de apărătorul arădean, iar şutul lui Boboc şterge bara şi se duce peste!

Minutul 17. Ocazie imensă pentru FC Voluntari! Nemec trimite cu capul, însă portarul Iacob are un reflex extraordinar şi reuşeşte să respingă!

Minutul 1. A început partida!

________________________________________________________

UTA a terminat sezonul regular cu înfrângerea de pe terenul lui Dinamo, scor 1-0, şi porneşte în lupta pentru barajul de Conference League din postura de ocupantă a locului 10, cu 20 de puncte, la egalitate cu FC Hermannstadt şi Oţelul Galaţi.

De cealaltă parte, FC Voluntari nu a mai simţit gustul victoriei de la partida cu Rapid din luna decembrie a anului trecut, când s-a impus cu 2-1. Ilfovenii ocupă locul 15, cu 14 punctă, şi luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria arădenilor, scor 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele