Ultima oră
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar

VIDEO ǀ UTA Arad – Petrolul Ploieşti 2-0. David Miculescu îi răpune pe ”lupii galbeni”

UTA Arad Publicat pe 25 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20788334/2/uta-arad-petrolul-ploiesti-superliga-25-07-2022.jpg

UTA Arad a câştigat, scor 2-0 (1-0), meciul susţinut luni în compania formaţiei Petrolul Ploieşti, în etapa a doua a Superligii.

Gazdele au deschis scorul în minutul 11, când portarul ploieştean Avram a respins greşit un balon, iar Miculescu a înscris din careu.

Acelaşi Miculescu a reuşit dubla în minutul 69, când l-a învins pe Avram cu un şut de la marginea careului.

VIDEO ǀ UTA – Petrolul 2-0 (Miculescu 11, 69), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • UTA: Fl. Iacob - Vukcevic, Benga, Erico, Hoxhallari - Cascini, Batha - Miculescu, Ubbink, Otele - Keşeru
  • Petrolul: Avram - Meijers, Tamaş, Huja - Pashov, Dumitriu, Jair, Ţicu - Cioiu, Ivanovski, Grozav

Minutul 90+4: Fluier final! UTA Arad se impune cu 2-0.

Minutul 69: GOL UTA! David Miculescu recepţionează mingea în flancul drept şi driblează elegant. Cel mai bine cotat fotbalist al arădenilor face ”dubla”, cu un şut superb de la marginea careului.

Minutul 65: Prima parte a actului secund nu aduce nimic notabil. Jocul este mai mult fragmentat şi lipsesc fazele de poartă.

Minutul 45+2: Pauză la Arad! După un start de meci cu mai multe ocazii, partida a scăzut în intensitate. UTA intră la cabine în avantaj, scor 1-0.

Minutul 18: Keşeru are o finalizare artistică din plonjon, dar mingea trimisă de experimentatul atacant trece pe lângă buturi.

Minutul 13: Petrolul este aproape să egaleze. Ţicu centrează din banda stângă, dar Dumitriu reia puţin peste poarta lui Iacob.

Minutul 11: GOL UTA! David Miculescu pătrunde în careu şi pe fondul unei erori a defensivei adverse reuşeşte să înscrie cu un şut din margine.

Minutul 4: Şanse bune irosite de UTA. Avram reuşeşte să salveze la şuturile lui Da Silva şi Hoxallari.

Minutul 1: A început partida! Atmosferă superbă în tribunele din Arad

--------------------------------------

De asemenea, golurile, ratările, fazele ce implică VAR şi alte momente importante ale duelului vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.primasport.ro.

Ambele formaţii de tradiţie au avut parte de o primă etapă dificilă în care nu au reuşit să obţină nici măcar un punct sau să marcheze. În timp ce UTA a cedat în deplasare cu FC Argeş, scor 2-0, Petrolul a pierdut pe teren propriu, scor 0-1, contra grupării FC Voluntari.

6 campionate a câştigat UTA, în timp ce Petrolul şi-a impus supremaţia în Liga 1 de 4 ori.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele