Ultima oră
Julian Nagelsmann a anunţat lotul Germaniei pentru EURO 2024. Cei 27 de jucători convocaţi Julian Nagelsmann a anunţat lotul Germaniei pentru EURO 2024. Cei 27 de jucători convocaţi
Probleme pentru Real Madrid! Endrik s-a accidentat la coapsa dreaptă Probleme pentru Real Madrid! Endrik s-a accidentat la coapsa dreaptă
Massimiliano Allegri va anunţa dacă rămâne la Juventus peste 10 zile Massimiliano Allegri va anunţa dacă rămâne la Juventus peste 10 zile
Horaţiu Feşnic arbitrează meciul FC Botoşani - CS Mioveni, din turul barajului de menţinere/promovare în Superliga Horaţiu Feşnic arbitrează meciul FC Botoşani - CS Mioveni, din turul barajului de menţinere/promovare în Superliga
Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul
Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării

VIDEO | UTA - CFR Cluj 1-3. Trupa lui Mandorlini se descurcă perfect în ploaia torenţială de la Arad

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 21 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21261912/1/cfr-cluj-uta-arad-superliga-superbet-02-03-2023.jpg

CFR Cluj a câştigat în deplasare, scor 3-1, cu cei de la UTA Arad, într-un meci contând pentru etapa a doua a Superligii. Oaspeţii au revenit de la 0-1.

Prima repriză de la Arad a fost una cu multe evenimente. A fost, mai întâi, golul spectaculos al lui Cooper, care a deschis scorul pentru UTA în minutul 27. Oaspeţii au egalat după doar două minute, când o fază purtată de Manea şi Jefte Betancort a fost finalizată de Bîrligea. În minutul 34 Carp l-a faultat în careu pe Bîrligea şi arbitrul Găman a dictat penalti, executat de Jefte Betancor şi apărat de Florin Iacob în minutul 39. Totuşi, la faza următoare, Carp a trimis mingea în propria poartă şi CFR a preluat conducerea pe tabela de marcaj. Repriza s-a încheiat cu o ploaie torenţială care a inundat zona băncilor de rezerve de pe stadionul arădean.

În repriza secundă Yeboah a majorat diferenţa de pe tabelă în favoarea oaspeţilor, stabilind scorul final, 3-1 pentru CFR, care, cu şase puncte, este noul lider al clasamentului Superligii.

VIDEO | UTA - CFR Cluj 1-3 (Cooper 27 / Bîrligea 29, Carp 40-autogol, Yeboah 85), în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • UTA: Fl. Iacob – Carp, Benga, Markov, Abeid – Dumitraşcu, C. Mihai – Stahl, Fabry, R. Pop – Cooper
  • CFR: Sava – Cr. Manea, Mogoş, Ajeti, Ţîru, Camora – R. Filip, Muhar, Cvek – Jefte, Bîrligea

Minutul 90+9: Final de meci! CFR se impune cu 3-1.

Minutul 85: GOL CFR! Eroare mare comisă de defensiva gazdelor. Yeboah profită şi înscrie, după ce Iacob a apărat iniţial.

Minutul 50: Pop recuperează şi ia o acţiune pe cont propriu, dar execuţia tânărului jucător este scoasă providenţial de Sava.

Minutul 45+8: Pauză la Arad! CFR conduce cu 2-1.

Minutul 40: GOL CFR! Fosta campioană preia în cele din urmă conducerea pe tabelă. La un corner, Carp încearcă să respingă, dar mingea se duce în proprie poartă.

Minutul 39: Carp îl faultează în careu pe Bîrligea. Pe o ploaie torenţială. Iacob scoate lovitura de pedeapsă trimisă de Jefte.

Minutul 29: GOL CFR! Jefte prelungeşte o centrare trimisă de Manea. Bîrligea este bine plasat şi egalează.

Minutul 27: GOL UTA! Cooper înscrie cu o execuţie superbă la vinclu din marginea careului!

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

CFR Cluj a început bine sezonul cu o victorie, dar nu a reuşit să impresioneze. Ardelenii au avut tot un stil pragmatic şi au marcat după ce au avut puţine faze de poartă. 

În tabăra opusă, UTA a remizat în debutul campionatului, cu Oţelul, scor 1-1. La Arad au venit foarte mulţi jucători, iar Mircea Rednic încearcă să creeze relaţii de joc între fotbalişti. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele