Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

VIDEO ǀ UTA - CS Mioveni 1-0. Bătrâna Doamnă, victorie fără mari emoţii

UTA Arad Publicat pe 7 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20696138/2/2a.jpg

Venită la Arad cu gândul la un rezultat pozitiv care să o salveze definitiv de la baraj, CS Mioveni a început prost meciul, iar Otele a avut un gol anulat încî din minutul trei. Nu a durat mult până când Erico a fost faultat în careu, UTA a primit penalty, dar Iustin Popescu l-a ghicit pe albanezul Batha şi a păstrat poarta intactă. Era minutul 16, dar superioritatea gazdelor se vedea din plin.
 
În minutul 27, Vorobjovas a prins un şut bun din interiorul careului, Popescu a rămas fără şanse, iar deschiderea scorului a venit logic. Pusă sub presiune, CS Mioveni ar fi trebuit să încerce să reacţioneze, dar defensiva trupă a lui Alexandru Pelici nu s-a dovedit capabilă de a crea pericol la poarta lui Balauru. Repriza secundă a avut un tempo mult mai scăzut, în special pentru că UTA a redus motoarele, iar cea mai importantă şansă i-a aparţinut lui Otele, în minutul 77, dar şutul atacantului a fost respins de la prima bară de Iustin Popescu.
 
După 1-0 cu CS Mioveni, UTA trece peste FC U Craiova 1948 şi, cu 32 de puncte, ocupă locul al patrulea în play-out. CS Mioveni are 28 de puncte şi se va salva matematic de la baraj dacă Chindia nu va câştiga în deplasarea de la Sepsi.

UTA - CS Mioveni 1-0 (Vorobjovas 27')

  • UTA Arad: Balauru - Vukcevic, Erico, Benga, Shliakov - Vorobjovas, Batha, Ubbink (cpt.) - Cardoso, Miculescu, Otele
  • Rezerve: Roşca Ailiesei, R. Pop, Isac, Dima, Dangubic, Medimorec, Fl. Matei, Laukzemis, Baravykas
  •  
  • CS Mioveni: I. Popescu - Balaur, Scarlatache, Garutti - Rădescu, L. Dumitru, Lixandru, Trif - Raicea, Rusu (cpt.), Sanoh
  • Rezerve: Ducan, Oancea, Burnea, Iacob, Toma, Vereş, Blănaru, Buziuc, Tomczyk
Minutul 77: Ocazie a gazdelor! Otele ajunge în poziţie bună de finalizare, trage la colţul scurt, dar Popescu se opune din nou.
 
Minutul 65: Cardoso încearcă şi el poarta, dar execuţia e moale şi Popescu reţine.


Minutul 50: Batha încearcă un şut de la distanţă, dar nu nimereşte poarta lui Iustin Popescu.

Minutul 46: Restart la Arad!

Minutul 45+2: Final de primă repriză!

Minutul 45: Se acordă 2 minute suplimentare!

Minutul 36: Schimbare la CS Mioveni, iese Trif şi intră Oancea. 

Minutul 27: Gol marcat de UTA, Vorbjovas are o execuţie precisă din interiorul careului şi deschide scorul.  

Minutul 16: Schimbare la arădeni, iese Benga din cauza accidentării unei accidentări şi intră Medjimorc.

Minutul 11: UTA ratează penalty, Batha a executat slab, iar Popescu a reuşit să apere!

Minutul 9: Penalty pentru UTA, după ciocnirea dintre Erico şi un jucător de la CS Mioveni. 

Minutul 3: UTA a marcat, prin Otele, dar golul său a fost anulat pe motiv de offside.

Minutul 1: A început partida!


Pe lângă faptul că CS Mioveni poate face rocada în clasament cu UTA, argeşenii nu sunt încă scăpaţi complet de emoţiile evitării barajului de supravieţuire în Casa Liga 1. Elevii lui Alexandru Pelici au nevoie să obţină măcar un egal contra ”Bătrânei Doamne”, pentru a nu depinde de rezultatele Chindiei Târgovişte (23 de puncte). În cazul în care formaţia din Târgovişte obţine două victorii în ultimele două etape ale play-out-ului, iar CS Mioveni pierde ambele partide rămase, atunci prima nou-promovată care a trecut la baraj de o echipă din Casa Liga 1 va fi nevoită să se confrunte din nou cu aceleaşi emoţii.

Pentru UTA sezonul este complet nesatisfăcător. Trupa pregătită de Ionuţ Badea a ratat obiectivul de a intra în play-off, iar acum nu are nicio şansă să prindă locurile 7 sau 8 pentru primul baraj de Conference League. O scufundare în clasament, chiar dacă retrogradarea nu mai este posibilă, ar fi de neconceput atât pentru conducerea UTA-ei, cât şi pentru fanii echipei.

Partidele dintre cele două formaţii din sezonul regular au fost echilibrate. La Mioveni acasă a fost înregistrată o remiză albă, iar la Arad ”Bătrâna Doamnă” s-a impus cu scorul de 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele