Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

VIDEO | UTA - FC Argeş 0-1! Gazdele au ratat enorm şi au terminat meciul în 9 jucători

Superliga Publicat pe 30 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20903676/11/313418389-530556152413993-5270121625011573753-n.jpg

Echipa FC Argeş s-a impus duminică, în deplasare, scor 1-0, în faţa echipei UTA Arad, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă, transmis în direct de către Prima Sport 2. Arădenii au avut doi jucători eliminaţi.

Unicul gol al meciului de la Arad a fost marcat de Garita, care a primit o pasă de la Njike, a făcut o cursă talonat de Erico şi a înscris din careul gazdelor, în minutul 27. În minutul 86, arădeanul Raul Şteau l-a lovit cu cotul pe Tofan şi a primit cartonaşul roşu, fiind eliminat. În minutul 90 a fost eliminat şi Erico.

  • UTA: D. Balauru – Dobrescu (Fl. Matei 46’), Erico, Benga, Abeid - Batha, Cascini (Keseru 71’) – Stahl (Jobello 71’), Otele, R. Pop (Şteau 46’) – Postolachi.  
  • ANTRENOR: Ilie Poenaru
  • FC ARGEŞ: Straton - Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Latovlevici – Njike (G. Creţu 82’), Raynov - Işfan, Calcan (I. Şerban 60’), Bertrand (Jakolis 60’) - Garita
  • ANTRENOR: Marius Croitoru
  • Cartonaşe galbene: Erico 40’, Benga 90’+3 / Dobrosavlevici 57’, Latovlevici 73’, Straton 90’+4, Cestor 90’+4
  • Cartonaşe roşii: Şteau (UTA) min. 86, Erico (UTA) minutul 90+3
  • Arbitri: Găman George Cătălin - Popescu Adrian, Urzică Vladimir – Kovacs Szabolcs
  • Arbitri VAR: Flueran Viorel Nicusor - Dumitrache Bogdan
  • Observator: Marcel Savaniu

UTA - FC Argeş 0-1 (Garita 27)

Echipele de start:

  • UTA (4-2-3-1): Balauru – Dobrescu, Erico, Benga, Abeid – Bautista, Batha – Pop, Stahl, Otele – Postolachi
  • FC Argeş (4-2-3-1): Straton – Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Latovlevici – Raynov, Nijke – Calcan, Işfan, Bertrand - Garita

Min. 90 + 5: Fluier final! UTA - FC Argeş se termină 0-1!

Min. 90 + 3: Erico (UTA) vede al doilea galben după un fault prin alunecare la portarul Straton.

Min. 86: Şteau (UTA) vede roşu pentru un fault la Tofan (FC Argeş). 

Min. 83: Ocazie pentru UTA! Claudiu Keşeru (UTA) trimite periculos cu capul puţin pe lângă poarta lui Cătălin Straton.

Min. 75: Ocazie mare pentru UTA! Cestor greşeşte incredibil în interiorul careului. Dobrosavlevici repară o fază pe care scria 1-1.

Min. 66: Ocazie mare pentru UTA de egalare! Otele îi pasează lui Stahl, după o nouă eroare a lui Latovlevici. Stahl trimite mult peste poartă din câţiva metri.

Min. 53: Jucătorii UTA-ei cer penalty pentru un presupus henţ la Latovlevici. 

Min. 47: Ocazie pentru FC Argeş! Bertrand îl driblează pe Balauru, dar şutul său din unghi loveşte plasa laterală.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 3: La pauză UTA - FC Argeş este 0-1!

Min. 35: Ocazie pentru UTA! Postolachi reia cu capul pe lângă poartă centrarea lui Otele.

Min. 30: Ocazie pentru UTA! Straton parează şutul atenuat al lui Otele.

Min. 27: GOL FC Argeş! Garita deschide scorul după o greşeală imensă în defensiva ”Bătrânei Doamne”. Atacantul piteştenilor a ajuns la al 5-lea gol în Superligă.

Min. 14: Garita (FC Argeş) cere penalty. 

Min. 13: Ocazie pentru UTA! Reluarea cu capul a lui Benga este boxată de către Straton. 

Min. 12: Ocazie pentru UTA! Latovlevici ratează o preluare, mingea ajunge la Dobrescu, care şutează din voleu peste poarta argeşenilor.

Min. 1: A început meciul!


Partida UTA - FC Argeş, din etapa a 16-a de SuperLiga, va avea loc duminică, de la ora 18:30 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Pe banca lui FC Argeş va debuta Marius Croitoru, care l-a înlocuit pe Andrei Prepeliţă în urmă cu câteva zile. Piteştenii nu au mai câştigat de trei meciuri, iar înfrângerea de la Ploieşti a umplut paharul pentru conducerea clubului, care a decis că e momentul să facă o schimbare la nivelul băncii tehnice. FC Argeş se află pe poziţia a 11-a în campionat, având şanse minime să mai prindă play-off-ul şi în acest sezon.

De cealaltă parte, UTA nu a mai câştigat de cinci meciuri, bilanţ mai prost decât cel al piteştenilor, dar trebuie menţionat că ultimele cinci jocuri ale arădenilor au fost cu echipe din partea de sus a clasamentului, Farul, CFR, FCSB şi Universitatea Craiova. Trupa lui Ilie Poenaru a arătat în toate aceste meciuri un fotbal frumos, dar din păcate nu au reuşit să se impună pe tabelă.

În ultimele cinci întâlniri dintre cele două, FC Argeş are patru victorii, iar o partidă a fost câştigată de UTA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele